Menstural Kap Nasıl Kullanılır Menstural Kap Nedir

Son zamanlarda popüler olan Menstural kap hakkında bilgiler vereceğiz. Menstural kap nedir? Menstural kap nasıl kullanılır? Adet kabı olarakta adlandırılan Menstural kap kullanımı hakkında bilgi yazımızın devamında.

Menstural Kap Nedir?
Menstural Kap nedir, Menstural Kap nerede nasıl kullanılır? Sağlık ve hijyen her geçen gün teknoloji ile birlikte gelişmekte. Menstural Kap kadınların adet dönemlerinde kullanmaları için geliştirilmiş bir hijyen,sağlık aracı. Artık kadınlar adet dönemlerinde Menstural Kap sayesinde daha rahat ve sağlıklı kullanımı sağlayacaklar.
 

Menstural Kap Nasıl Kullanılır?
Artık kadınlar için adet dönemi daha rahat olacak diyebiliriz. Menstural Kap vajinaya yerleştirilerek yarım gün kullanılabilmekte. Kadın bezi, bağı kullanılıp atılmasına rağmen Menstural Kap yıkanıp temizlenerek yine kullanılabiliyor.
Adet dönemi sonunda, diğer hastalık evresine kadar sıcak su ile yıkanıp hijyenik yapıldıktan sonra bir köşede saklanıp tekrardan kullanılabilmekte. Uzmanlar Menstural Kap 5 yıl kullanılabileceğini söylemekteler.

Menstural Kap Fiyatı Ne Kadar?
Menstural Kap fiyatı konusunda henüz net bir rakam telefuz edememekteyiz. Yakın zamanda kullanımı yaygınlaştığında fiyatı stabil olacaktır.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski