Survivor Ödül Oyunu Sevdikleri ile Buluşma 10 Haziran

10 Haziran Survivor ödül oyunu yarışmacıların deyimiyle en büyük ödül oyunu oldu. Survivor yarışmacıları sevdikleri ile buluştu. Survivor All Star 10 Haziran ödül oyununu kim kazandı? Hangi takım sevdikleri ile buluştu.

Tv8 sevilen yarışması Survivor All Star sona yaklaşıldı. Kıbrıs öncesi en büyük ödül oyunu ise kazanan takımın yarışmacıları sevdikleri bir kişi ile 1 saat beraber olmasıydı. Kıran kıranza rekabetle geçen yarışmayı Ünlüler takımı 10-7 kazanmasını bildi. Ünlüler çok sevindi, gönüllüler çok üzüldü.

Acun Ilıcalı 10 Haziran ödül oyununu kaybeden gönüllüler takımına bir jest yaparak 5 er dakika sevdikleri ile görüşme imkanı verdi.Gönüllüler takımından Hilmicem'in babası, Hasan'ın yeğeni, Turabi'nin kardeşi, Begüm'ün ise babası gelmiş. Yarışmacılar 5 er dakika sevdikleri ile zaman geçirerek vedalaştılar.

10 Haziran Survivor All Star ödül oyunu olan sevdikleri ile buluşma ödülünü Ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı yarışmacıları sevdikleri bir kişi ile 1 saat sohbet, özlem giderme imkanı buldular. Ödülü kazanan Ünlüler takımı çok sevindiler. Ünlüler takımı yarışmacılarından Hakanın eşi, Mervenin kardeşi, Doğukan'ın kardeşi, Serenay'ın annesi gelmiş. Yarışmacılar sevdikleri ile doyasıya bir saat özlem giderdiler.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski