Rising Star Jürisi Kimler Var

Acun yine bombayı patlattı. Acun'un yeni yarışması Rising Star Türkiye yakında başlayacak. Risin Star jürisi kimlerden oluşuyor? Rising Star jürisinde kimler var? Yeni yarışma Rising Star Türkiye yayınlandığında yine çok ses getireceğe ve en çok izlenen programlar arasında olacağı tahmin edilmekte.

 
Rising Star Türkiye ne zaman başlayacak sorusuna hemen cevap verelim. Rising Star Türkiye Temmuz ayında başlayacak. Risin Star jürisinde Demet Akalın ve Mustafa Sandal jüri üyesi olacak. Şu ana kadar Rising Star jürisinde olacak iki jüri açıklandı. Yeni jüri üyesi olduğunda yine sitemizden duyuracağımızı bilmenizi isteriz.

Rising Star Türkiye Nasıl Başvuru Yapılır?

Rising Star Türkiye başvuru formu ses tonunuza güvenmekle başlamakta. Öncelikle Videolu olarak başvuru yapabileceğiniz TV8'e yolladığınız Videolar normal başvurudan daha öncelikli değerlendirilecektir. Bunun sebebi 1.Başvuru elemesinin ardından bulunduğunuz ile gelecek olan program çalışanları sizi 3-5 dakika arası mimik ve heyecan testine sokacak bu testin ardından inceleme için İstanbul'a dönen ekip daha profesyonel bir jüri tarafından inceleneceksiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski