10.05.2015 Günlük Burç Yorumları

10 Mayıs pazar Burç yorumları, 10.05.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde günlük burç yorumlarını okuyabilirsiniz. 10 mayıs burç yorumlarını ve 10 mayıs hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

10 Mayıs 2015 pazar Günlük Burç Yorumları
10.05.2015 günlük burç yorumları. Yeni başlangıçlar yapacağınız işlerinizde yaratıcı hayal gücünüzü kullanacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. İlişkilerinizde fedakarlık gösterebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

10 Mayıs 2015 Koç Burcu Yorumu, 10.05.2015 Koç Burcu
Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz. Aksine sizden çok şey alıp götürür. Siz zaten çok çalışkan bir insansınız. Çalışarak herşeyi kolayca elde etmeniz mümkün. Sorumluluklarınızı yerine getirin. Size umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmayın. Şu günlerde kalbinizi fazla zorluyorsunuz. Dikkat edin.

10 Mayıs 2015 Boğa Burcu Yorumu, 10.05.2015 Boğa Burcu
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz.Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.

[post_ad]
10 Mayıs 2015 İkizler Burcu Yorumu,10.05.2015 İkizler Burcu
Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor.

10 Mayıs 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 10.05.2015 Yengeç Burcu

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.

10 Mayıs 2015 Aslan Burcu Yorumu,10.05.2015 Aslan Burcu
Arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji bir çok aktiviteleri başlatabilir. Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Gerekli kişilerle görüşmelisiniz. Özellikle hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

10 Mayıs 2015 Başak Burcu Yorumu,10.05.2015 Başak Burcu
Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.
10 Mayıs 2015 Terazi Burcu Yorumu, 10.05.2015 Terazi Burcu
Bugün eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.

10 Mayıs 2015 Akrep Burcu Yorumu, 10.05.2015 Akrep Burcu
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.


10 Mayıs 2015 Yay Burcu Yorumu
Bugünlerde çok dikkat çekiyorsun. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.
10 Mayıs 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Karşı taraf gereğini yapmasa da, siz tüm ilişkilerinizde ya da anlaşmalar esnasında, saygılı, kibar, bilinçli ve anlayışlı olmaktan vazgeçmeyin. Günlük burç Zira, muhtemelen siz olaylara diğerlerinden daha vakıfsınız. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın. Not: instagram.com/n... adresinden genel burç yorumlarınızın detaylarını aylık olarak takip edebilirsiniz.

10 Mayıs 2015 Kova Burcu Yorumu
Gün içinde karşınıza çıkan sorunlar karşısında anlık tepkiler vermemeye özen gösterin. Bu tür davranışlarınız, bir sonrası için hem sizi rahatsız ediyor, hem de çevrenizde yanlış değer yargıları oluşmasına neden oluyor. Oysa, kendinize yakın bulduğunuz kişiyle durum muhakemesi yaparak daha sağlıklı tavırlar sergileyebilirsiniz.


10 Mayıs 2015 Balık Burcu Yorumu
Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız. Nedensiz gibi görünen jest ve iltifatlara kanmamalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, genişletebileceğiniz, yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz, eski borç meselelerini sonuçlandırabileceğiniz bir gün

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski