Tarkan Kiminle Evlendi ? Tarkan'ın Eşi Kim ?

Dünyaca ünlü megastarımız Tarkan evlendi. Tarkan kiminle evlendi, Tarkan'ın eşi kim? Megastar Tarkan evlendi mi diye sorarken, ünlü yıldız Pınar Dilek ile evlendi.
Tarkan'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen nikah törenine Tarkan-Pınar çiftinin aileleri katıldı. Oldukça sade bir törenle dünya evine giren çiftin, önümüzdeki günlerde düğün töreni gerçekleştireceği öğrenilen bilgiler arasında yer aldı. Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi! Eşi kimdir, nereli kaç yaşında? Düğün tarihi ne zaman? Detaylar haberimizi devamında...


9 Nisan 2016 Cuma günü  Megastar Tarkan'ın Tarabya'daki süper lüks villasının bahçesinde gerçekleşen nikah törenine Tarkan Pınar çiftinini aile büyükleri ve akrabaları katıldı. Son derece mütevazi bir törenle evlenenip hayatlarını birleştiren giren ünlü çiftin düğün töreni tarihinin yakında açıklanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Megastar Tarkan, beş senedir aşk yaşadığı sevgilisi Pınar Dilek'le evleneceğini Kıbrıs'ta yılbaşı konseri sonrasında açıklamıştı. Tarkan'ın ''Pınar'la huzurlu bir ilişkim var. Allah nasip ederse 2016 yılında evleneceğim'' sözleri basında yankı uyandırmıştı.



MEGASTAR TARKAN'IN EŞİ PINAR DİLEK KİMDİR?
[post_ad]
1986 yılında Almanya'nın Duisburg şehrinde dünyaya gelen Pınar Dilek, aslen Şanlıurfalı'dır. Ünlü şarkıcının ayaklarını yerden kesip kendine aşık eden Dilek'in boyu: 1.57'dir.

Türkiye'nin Megastarı Tarkan Tvetoğlu'nun sırılsıklam bir aşkla evlilik kayığına bindiği sevgilisi Pınar Dilek, Almanya Duisburg doğumludur. 30 yaşındaki Dilek'in annesi Elazığ'lı, babası ise Şanlıurfalı.

Ufak yaşlardan beri çok büyük bir Tarkan hayranı olduğu öğrenilen Pınar Dilek, yaklaşık beş yıl önce ünlü şarkıcı Tarkan'ın Almanya'da gerçekleştirdiği konserinin ardından ünlü sanatçı ile tanışmış ve samimi bir arkadaşlık ile gelişen ilişkileri zaman içinde magazin haberleri gündemini sarsacak bir aşk masalına dönüşmüştü.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski