Kış Güneşi Final mi Yapıyor Bu Akşam Varmı Yok Mu ?

Sevilen dizi Kış güneşi filan mi yapıyor? Kış güneşi final yolunda. Sevilen dizi Kış güneşi senaryosu ve oyuncuları ile çok sevildi fakat istenen reytingleri neden yakalayamadı anlamış değiliz. Aslında çok izlenen bir dizinin nedne reytinglerde geride kalması şaşırttı doğrusu. Kış Güneşi reytingleri düşük olması sebebiyle final yapması an meselesi.

Kış Güneşi Finalmi Yapıyor ?
Show tv de salı günleri ekrana gelen ancak ilk 20 da olmaya zorlanan yeni dizi Kış Güneşinde çanlar erken çalmaya başladı. Dizi için erken final heran gelebilir. 

Kış Güneşi dizisi varmı yokmu neden yok gibi sorular için henüz çok erken olmakla birlikte düşük reytingler devam ederse kısa süre sonra bu sorular sorulmaya başlayacak ve yeni başlamış olan Show tv dizisi Kış Güneşi final yapma veya erken finalle yüzleşmek zorunda kalacaktır.
 [post_ad]
Kış Güneşi dizisi devam ediyor ama üzerindeki kara bulutlar pek kalkacak gibi görünmüyor.. Şimdilik devam eden dizi ile ilgili haberleri takip etmeye ve herhangi bir gelişme olursa sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Sizce Kış Güneşi final yapmalı mı? Devammı etmeli? Yorumlarınızı bekliyoruz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski