Başakşehir Fenerbahçe Kaç Kaç Bitti Golleri

Süper Lig'de heyecan dorukta. Bugün Başakşehir Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir Fenerbahçe karşılaşması kaç kaç bitti, golleri, özeti. Başakşehir Fenerbahçe maçı Süper Lig'in kader mücadelelerinden biri olacak. Galatasaray Beşiktaş derbisinin Kara Kartal'ın zaferiyle sona ermesinin ardından bu maçın önemi daha da arttı. Bu maçı sadece Fenerbahçe taraftarı merak etmiyor. Diğer yandan şampiyonluğun diğer adayı Beşiktaş taraftarlarında merakla beklediği bir karşılaşma.

Fenerbahçe'nin bu deplasmanda kötü bir hatırası da var. Zira Başakşehir ile geçen sezon tatsız bir futbol maçı oynamışlardı.

Pereira: En zor maçımız

Vitor Pereira, dün yapılan son antrenmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Portekizli teknik adam, rakip hakkında son uyarılarını yaptıktan sonra, “Unutmayın, sezonun en zor 90 dakikasına çıkacağız. Sizden öncelikli isteğim sakin kalmanız. Bunu başaramadığınızda neler olduğunu, geçtiğimiz sezon oynadığınız maçta gördünüz. Bu nedenle skor ne olursa olsun panik yapmayacağız. Her an skoru değiştirebilecek oyunculara sahibiz. Son düdük çalana kadar kendimize güvenerek oynayacağız. Unutmayın, kazanırsak şampiyonluk şansımız fazlasıyla yükselecek” ifadelerini kullandı.
[post_ad]
Başakşehir 0-0 Fenerbahçe maç devam ediyor
STAT: Fatih Terim
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Fırat Aydınus

BAŞAKŞEHİR
Volkan
Bekir
Yalçın
Epureanu
Ferhat
Mahmut
Rotman
Visca
Mossoro
Doka
Mehmet
T.D. Abdullah Avcı

FENERBAHÇE
Volkan D.
Gökhan
Kjaer
Alves
Hasan Ali
M.Topal
Josef
Alper
Nani
Volkan Ş.
Van Persie
T.D. Vitor Pereira

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski