12.01.2016 Günlük Burç Yorumları

12 Ocak Salı Burç yorumları, 12.01.2016 günlük burç yorumları. 12 Ocak salı  günlük burç yorumlarını sitemizden okuyabilir 12 Ocak salı burç yorumlarını yapabilirsiniz. Güncel olarak günlük burç yorumlarını vermeye özen gösteriyoruz.

12 Ocak Salı Günlük Burç Yorumları
12.01.2016 günlük burç yorumları. Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.


12 Ocak salı Koç Burcu Yorumu, 12.01.2016 Koç Burcu
Gün içinde evinizi düzenlemekle meşgul olabilir, ev bakımı, temizlik ve kıyafet düzenleme işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ailenizle ve değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kendinizi daha doğru ifade etmeye ve olası yanlış anlaşılmalarda karşınızdaki kişilere kendilerini ifade edebilmeleri için bir şans daha vermeye ihtiyacınızın olduğu bir gündesiniz..


12 Ocak salı  Boğa Burcu Yorumu, 12.01.2016 Boğa Burcu
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın. 


12 Ocak salı İkizler Burcu Yorumu, 12.01.2016 İkizler Burcu
 Bugünlerde çok dikkat çekiyorsun. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

12 Ocak salı Yengeç Burcu Yorumu, 12.01.2016 Yengeç Burcu
Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Çevrenizle bağdaşmak zorunda kalabilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olmalısınız.

12 Ocak salı Aslan Burcu Yorumu, 12.01.2016 Aslan Burcu
 Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz...

12 Ocak salı Başak Burcu Yorumu, 12.01.2016 Başak Burcu
Gün içinde duygularınızın yoğun olduğu, hassas bir zaman diliminden geçerken, kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendi davranışlarınız üzerine düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişim kurmanın daha zor olacağı bugün, olası yanlış anlaşılmalara ve insanların kendini yeterince ifade edememesi gibi etkilere açık bir zaman geçiriyorsunuz.
12 Ocak salı Terazi Burcu Yorumu, 12.01.2016 Terazi Burcu
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.
12 Ocak Pazartesi Akrep Burcu Yorumu, 12.01.2016 Akrep Burcu
 Dürüstlüğe önem veren bir burçsunuz ve bazı kişilerin manipülasyonları nedeniyle hoşunuza gitmeyecek durumlara düşmemeye dikkat etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz.


[post_ad]
12 Ocak salı Yay Burcu Yorumu
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz
12 Ocak salı Oğlak Burcu Yorumu
Bu kişileri veya grupları tespit etmeli ve doğru kişilerle iş birliği içerisine girmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler...

12 Ocak salı Kova Burcu Yorumu
Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.


12 Ocak salı Balık Burcu Yorumu
. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski