Ütopya Sms Sonuçları 20.09.2015 Acunn Com

Ütopya final sms sonuçları. Ütopya kim kazandı? Tuncay ve Semih kimin kazandığını Ütopya Sms sonuçları belirleyecek. Ütopya Sms sonuçları sonucu büyük ikramiyeyi kazanan belli olacak.


Ütopya finalistleri Semih ve Tuncay oldu. Bu iki yarışmacı bu akşamki Ütopya finalinde büyük ödül için mücadele edecekler. Ütopya kim kazandı sorusu bu akşamki final ile belli olacak. Tüm Ütopya izleyicileri Üyopya'yı kim kazanacak merak içinde. Semih mi? Tuncay mı?

20 Eylül 2015 Pazar gecesi TV8'de canlı yayınlanacak olan büyük finalde, final gazete satışları, SMS oylaması ve eski Ütopya yarışmacılarının kullandığı oylar şampiyonu belirleyecek. Bu 3 oylamadan 2'sini kazanan isim şampiyon olacak ve o ana kadar Ütopya kasasında biriken paranın yarısını kazanacak. Bir yılı aşkın süredir devam eden uzun soluklu Ütopya yarışması bu akşam son bulacak.

Ütopya finalde Semih ya da Tuncay birinci olacak. ütopya birincisi e-gazete satışları sonrası toplanan paranın yarısını kazanacak. Ütopya final SMS sonuçları ve E-Gazete sonuçları ne zaman açıklanacak. İşte 20 Eylül Ütopya SMS sonuçları, E-Gazete Satışları ve Yarışmacıların verdikleri oylar...

TUNCAY MI SEMİH Mİ KAZANACAK?
SMS ve E-Gazete satışları açıklandığında anlık burada yayınlayacağız...
ÜTOPYA E-GAZETE SATIŞLARI
Destek verdiğiniz yarışmacı için e-gazete almak için,
ÜTOPYA SEMİH yaz 7979'a gönder
ÜTOPYA TUNCAY yaz 7979'a gönder
ÜTOPYA SMS OYLAMASI
Ütopya'da istediğiniz yarışmacı için oy kullanmak için,
SEMİH yaz 1899'a gönder
TUNCAY yaz 1899'a gönder
Ütopya Sms Sonuçları
 



0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski