Tivibu Uydu Frekansı - Tivibu Türksat 4A frekans bilgileri

Fenerbahçe Atromitos Maçı Tivibu şifresiz yayınlayacak. Tivibu frekansı kaç? Türksat Tivibu frekansı merak eden futbolseverler. Tivibu türksat 4A frekans bilgileri. Bu haberimiz sizler için. UEFA Avrupa Liginde Play Off mücadelesinde 20 Ağustos 2015 Perşembe akşamı Fenerbahçe Atromitos ile karşılaşacak. 20 Ağustos Fenerbahçe Atromitos maçı Tivibu kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

20 Ağustos 2015 Perşembe Saat 21:00 Fenerbahçe Atromitos UEFA Avrupa Ligi ilk karşılaşması  Tivibu şifresiz verecek. Normalde ücretli olan Tivibu Fenerbahçe maçını ücretsiz ve şifresiz Tivibu dan yayınlanacak. Bu maç Tivibu Sport kanalından şifresiz canlı yayınlanacak. İşte Tivibu Frekans Bilgileri...

TİVİBU TÜRKSAT 4A
4A 42°Doğu
H-Yatay
11853 Mhz
25.000
http://haberler4.blogspot.com
Tivibu kanalı üyelik isteyen bir kanal. Fakat 20 Ağustos Atromitos Fenerbahçe maçını şifresiz yayınlayacak. Yukarıdaki frenaks bilgilerinden uydudan Tivibu kanalını bularak bu maçı şifresiz izleyebileceksiniz. Tabi ki bundan sonraki maçlar şifresiz olacak mı bilinmez. UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçları artık Tivibu kanalında yayınlanacak... Sanırım bu ilk maçı ücretsiz şifresiz yayınlayacak fakat sonraki maçlar için şifre koyacaktır.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski