Çilek Kokusu Dizi Oyuncuları Konusu

Yepyeni bir dizi olan Çilek Kokusu Star Tv de başlıyor. Star Tv Çilek Kokusu dizi oyuncuları ve dizi konusunu detaylı bir araştırma yaparak derledik. Çilek kokusu nerede çekiliyor? Çilek kokusu dizisinde tanıdığımız birçok oyuncu görev almakta. Çilek Kokusu dizisini çekimleri Gold film yapmaktadır.


Çilek Kokusu Dizisi konusu Çilek Kokusu Dizisi konusunda pastahane de çalışan bir kızla Tv ekranlarının en yakışıklı oyuncularından birinin yaşayacağı nefret kin ve aşk dolu sevgi hikayesini konu alacak dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Şu an için Kod Adı Çilek Kokusu dizisi Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.Konusu itibari ile Güzel Köylü dizisine benzeyen Çilek kokusu dizisinde hem aşk hem komedi hem de nefret olacak. çilek kokusu tam oyuncu kadrosu.

Çilek kokusu dizisi Güzel Köylü dizisinin haziran ayı başlarında Sezon finali yapması ile Star Tv ekranlarında başlaması bekleniyor.Bu açıdan bakıldığında Demet ÖZDEMİR’in baş rolünü oynayacağı Çilek Kokusu dizisi Güzel Köylü dizisinin boşluğunu doldurmaya çalışacak. 
Çilek Kokusu dizisi çekimleri yakında başlayacak, şuanda oyuncu seçimi çalışmaları devam ediyor.2 mayıs cumartesi günü Çilek Kokusu dizisinin çekimleri bodrumda başlayacak daha sonra ise İstanbul’da devam edecek Çilek Kokusu dizisi Haziran Ayının başında Star Tv ekranlarında olacak  

Çilek Kokusu dizisi oyuncu kadrosu
Çilek Kokusu dizisi oyuncuları;
  • Demet Özdemir
  • Mine Tugay
  • Yusuf Çim
  • Murat Başoğlu
  • Mahir Günşıray
  • Laçin Ceylan
Yusuf Çim

Mine Tugay



Murat Başoğlu
[post_ad]
Mahir Günşıray


Laçin Ceylan
Demet Özdemir

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski