4 Mayıs Survivor SMS Sonuçları Acunn Com

4 Mayıs Survivor kim elendi? 4 Mayıs Survivor Acunn Com sms sonuçları. 04.05.2015 Survivor eleme gecesinde elenen kişiyi Sms sonuçları belirleyecek ve Ünlüler Acunn Com sms sonuçları açıklanacak. Herkesin merakla beklediği sms sonuçları açıklandığında bir yarışmacı sms sonuçlarına göre yarışmaya veda edecek.



Dün akşam Ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı bu hafta elenme korkusunu yaşamayacak. Bireysel dokunulmazlık oyunu olan rakam yerleştirme yarışmasına Berna ve Merve Aydın kaldı. İki yarışmacı bireysel dokunulmazlık oyunu sonunda kazanan isimMerve oldu.Merve Aydın Bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazandığı için elenmeyecek.
.
Survivor sms sonuçları 5 Mayıs günü açıklanacak. Bu akşam ödül oyunu yapılacak. Survivor bu akşamki ödül oyunu Migros ürünleri. Migros sanal marketten seçilen Migros ürünleri bu akşam ödül oyununu kazanan takıma verilecek.


[post_ad]



www acunn com sms sonuçları, 4 mayıs Acunn Com sms sonuçları, 4 mayıs survivor kim elendi, Survivor hakan elendimi, survivor kim elenecek

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski