Medcezir ne zaman final olacak

Sevilen dizi Medcezir ne zaman final olacak?. Medcezir bu sezon bitecek mi?. Evet ziyaretcilerimizden gelen sorulardan birkaçı Medcezir ne zaman final yapacağı konusunda. Medcezir dizisi yönetmenine sorulan Medcezir ne zaman final olacak sorusuna cevap verdi.



Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un performansları ile televizyon izleyicisinin büyük beğeni ile takip ettiği Medcezir dizisinin yönetmeni Ali Bilgin ve yardımcı yönetmeni Semih Bağcı, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sinema Kulübü’nün etkinliğinde, İzmir Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Dizinin başarısı ve sektörde öğrencileri nelerin beklediği konularında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Bilgin, “Üçüncü sezona devam edilip edilmeyeceği konusunda henüz karar verilmedi ancak şimdiden devam edilmesi için bir kamuoyu oluşturulmuş durumda” dedi. Bilgin, gelecekte sektörde yer alacak Sinema Televizyon bölümü öğrencilerine kendilerini geliştirmelerini ve sektörle okul yıllarından itibaren bağ kurmalarını tavsiye etti. Söyleşi sonunda GSF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Bilgin’e plaket takdiminde bulundu.
 [post_ad]
Özellikle Ortadoğu’da beğeni toplayan Türk dizileri kadar yabancı dizilerden uyarlama yapmanın da büyük zorlukları olduğuna dikkat çeken Bilgin, “Yurt dışında başarılı olmuş bir diziyi uyarlamak büyük stres. Orijinal halinde yer alan uyuşturucu bağımlılığı, alkolizm gibi konuların işlenmesi yerine konuyu yerelleştirmek için büyük çaba harcıyoruz” diye konuştu. Uyarlama dizilerin Türk yapımlarını baltalamayacağına inandığını belirten Bilgin, “Hababam sınıfı hala büyük bir beğeni ile izleniyor. İyi Türk yapımlarını mutlaka yeni kuşaklar beğeni ile izleyecektir” dedi.

Söz sizde; Medcezir final yapsın mı? Medcezir devam etsin mi? yorumlarınızı bekliyoruz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski