Lg G3 Bilinmeyen Özellikleri

Lg'nin amiral telefonu Lg G3 bilinmeyen özellikleri, Lg G3 püf noktaları. Lg G3 android yapısı teknik özellikleri ile göz dolduruyor. Lg G3 karşılaştırma sonuçları farklı farklıda yayınlansada amiral model Lg G3 telefonu.
Lg G3 Akıllı Bülteni Açma ya da Kapatma
LG Smart Bülteni sağlık ve ipuçları ile ekranınızı işgal edip duruyorsa, Ayarlar - Ana Ekran - Ev ekranı ve 'Akıllı Bülten' Açık veya Kapalı düğmesine dokunun. Bu kadar basit.

Lg G3 Navigasyon düğmeleri düzeni ve renk değişimi
Android gezinti çubuğu yeniden düzenlenmiş ve iki ek kısayollar ve renk şemaları ile özelleştirilebilir. Ayarlar, Ekran, Ana Dokunmatik Düğmeler seçeneğine gidin. 'Düğme kombinasyonu'na dokunun ve sadece istediğiniz pozisyonlara düğmeleri sürükleyin. İşiniz bittiğinde, geri önceki menüye gidin, 'Renk' düğmesine dokunarak beyaz ve siyah tonları arasında seçim yapın.

Lg G3 Üçlü kademe zoom etkinleştirin
Bu özellik ile LG G3'ün ekranına 3 kez arka arkaya dokunduğunuzda her parçasına yakınlaştırma sağlar. Bunun için Ayarlar, Genel, Erişilebilirlik bölümünde 'Dokunmatik Zoom' seçeneğini açarak etkinleştirebilirsiniz. Bazı durumlarda üçlü zoom çakışabilir.

Lg G3 bildirimler için flaşlı uyarı alın
Ayarlar - Genel -Erişebilirlik menüsünden Gelen çağrılar ve bildirimlerin G3 kamerasındaki flaşın yanıp sönmesini ayarlayabilirsiniz. Kısaca 'Flash uyarıları' seçeneğini etkinleştirdiğinizde, biri sizi aradığında veya bir bildirim aldığınızda telefonunuzun flaş ışığı yanacak.
[post_ad]


Lg G3Universal touch hareket kontrolünü etkinleştirme
Universal touch hareket kontrolü özelliği ekrana kayan düğme yerleştirmenizi sağlar. Ekrana bastırdığınız zaman çıkan siyah baloncuk içine istediğiniz uygulama için kısayol harfini yazınca direk uygulama çıkar. Mesela Aramalar için bir C çizin, kilit ekranı için L, Web için W, Mesaj için M ve Ayarlar için S.

Güç tuşu ile çağrı sonlandırma
Güç tuşu ile çağrı sonlandırmak için Ayarlar, Genel, Erişilebilirlik gidin ve 'Güç tuşu çağrı bitir' seçeneğine dokunun.

Tek elle kolay kullanım
LG G3'ün büyük ekranını tek elle daha rahat kullanabilmek için bazı zekice hileler bulunuyor. Ayarlar, Genel, Tek elle çalıştırma ve mevcut özelliklere bir göz atın. Burada Dial tuş takımı seçeneğini etkinleştirin. Bununla tuş takımını kaydırma özelliğine sahip olursunuz. Böylece tuş takımını parmağınıza en yakın yere kaydırıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı seçeneklerle LG Klavye'yi de etkinleştirerek aynı özelliği klavye üzerinde de kullanabilirsiniz.


Kısayol olarak ses tuşlarını kullanın
LG G3'ün arka kısmında bulunan ses tuşlarını kullanarak, cihaz kapalıyken hızlı bir şekilde Qnote ve Kamera uygulamalarını etkinleştirebilirsiniz. Bunun için Ayarlar, Genel, Kısayol anahtarına gidin ve Açık / Kapalı düğmesine dokunun.Ses düğmesine basılı tutarak kısayolu kullanabilirsiniz.

Galeri'deki belirli fotoğrafları ve videoları kilitleyin
Meraklı gözlerden özel verilerinizi gizlemek ister misiniz? LG G3 Galeri uygulaması içinde multimedya içeriği için bir dahili kilit mekanizması vardır. Bunu etkinleştirmek için Ayarlar, Genel, Güvenlik gidin ve 'İçerik kilidi' düğmesine dokunun. Bir şifre ile ya da bir desen çizerek galerideki fotoğraflarınızı kilitlemek için seçenek alırsınız. Kilit ayarlandığında, Galeri'ye gidip üç nokta anahtarı menüsünden 'Lock' dokunarak tek tek dosyaları kilitleyebilirsiniz.

Gelen çağrılar ve alarmlar için hareket denetimini etkinleştirmek
LG G3 sınırlı ama iyi düşünülmüş yerleşik hareket kontrolleri ile geldi. Bunlar Ayarlar, Genel, Hareketleri menüsünde bulunur.Mesela Sadece telefonu kulağınıza getirerek, gelen aramaları cevaplamak için 'gelen bir aramayı cevaplama' seçeneğini etkinleştirin. Kulaklık bile olsa telefonu kulağınıza getirdiğinizde otomatik olarak gelen çağrıyı cevaplayacaksınız. Çağrının kabul edildiğini onaylamak için hafif bir titreşim alırsınız. Bir aramayı cevaplayacağınızda G3'ün otomatik olarak zil sesini azaltması için "Fade out zil sesi" seçeneğini etkinleştirin. Sadece telefonu ters çevirerek telefonu susturmak için ise Sessiz gelen aramaları" etkinleştirin. Ayrıca telefonu ellinizde çevirerek, alarmı erteleme ve durdurma yapabilir, ya da bir videoyu duraklatabilirsiniz.

Çift Pencere ile Multitask
LG G3 çift pencere özelliği ile size bir ekranda iki uygulama kullanma fırsatı sunuyor. LG'nin Çift Pencere özelliği, daha önce Samsung cihazlarda tanıtılan Multi Window özelliğinin bir kopyası diyebiliriz. Çift Pencere ekranınızın altında gezinme çubuğunda bulunan Geri düğmesine uzun basarak etkinleştiriliyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde kullanıcılar iki ayrı uygulamayı birbiri üstünde aynı anda çalıştırabiliyor. Mesela internette gezinirken, aynı anda üst kısımda bir Youtube videosu izleyebilirsiniz.

Lg G3 Qslide ile Multitask
LG G3'te çoklu görev için diğer bir uygulama da Qslide. Bu özellik ile boyutlandırılabilir küçük pencereleri ekranda taşıyabilir ve şeffaf yapabilirsiniz. Qslide uygulamalarına erişim için bildirim çekmecesini çekin ve Qsilide simgesine dokunun. Qslide uygulamaları bir satırda gösterilir. İstediğiniz uygulamaya dokununca ekranda açılır.

 Lg G3 Bilinmeyen Özellikleri Video


3/Yorum Yaz/Yorumlar

  1. ana ekranda ekranı soldan sağa kaydırdığınızda uygulamaların kısayolu çıkıyo onu nasıl yaptınız söyler misiniz

    YanıtlaSil
  2. ana ekranda ekranı soldan sağa kaydırdığınızda uygulamaların kısayolu çıkıyo onu nasıl yaptınız söyler misiniz

    YanıtlaSil
  3. yanda çıkan uygalamalar kısayolu LG G3 özelliği değil. Bir uygulama sayesinde yanda uygulama kısayolları çıkıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski