12 Nisan Survior Kimin Adı Yazıldı [12.04.2015]

Survior 12 Nisan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından kimin adı yazıldı? 12.04.2015 Survivor ünlüler takımından kimin adı yazıldı. Survivor 12 Nisan adada oynanan dokunulmazlığı kaybeden ünlüler ada konseyinde oylamaya yaptılar ve eleme için bir arkadaşların ismini yazdılar. İşte ada konseyinde oylamalar, kim kimin adını yazdı, en fazla oyu kim aldı ve elemeye kaldı.
 [post_ad]
12 Nisan Survivor bireysel sembol oyununda erkeklerden Pascal kızlardan ise Merve Aydın kaldı. Pascal ve Merve Aydın arasında yapılan bireysel dokunulmazlık oyununu Merve Aydın Kazandı. Bu şekilde bu hafta Merve Aydın dokunulmazlık ödülünü alarak bu hafta elenemeyecek.

12.04.2015 pazar Survivor eleme konseyinde geçen hafta eleme gecesinden kalan Hasan, Turabi tartışması yeniden yinelendi. Ünlüler takımından Pascal, Hakan, Berna, Merve Oflaz gerginliği geceye damgasını vurdu. Bakalım bu hafta ünlüler takımından kim Survivor'a ve hayallerine veda edecek.

12 Nisan Pazar Ünlüler Survivor Oylaması





Oylama sandığı açıldığından en çok oy alan yarışmacılar (4) Berna (4) Merve oldu. Birinci olan yarışmacı bir aday daha söyleyecek ve 3 yarışmacıdan birisi elenecek...

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski