Karadayı 21 Nisan izle Canlı izle

 21 Nisan Karadayı son bölüm izle. Karadayı 21 nisan bölümünde Karadayı izleyenlerin beklediği sahneler 21 nisan bölümünde gösterilecek. Karadayı 21 Nisan özeti; Feride annesini uğurluyor. Annesini öldüren babasından (Mehmet Saim) habersiz annesini mezara veriyor. Karadayı son bölümde içinizi sızlatan sahnelere hazır olun.

Ayrıca Karadayı son bölümde cinayete tanık olan evin çalışanları Vedat ve Mualla kaçmaya karar verecekler. Kerime'nin kanının yerde kalmasını istemeyen Vedat, Feride'ye annesini, babasının öldürdüğünü anlatacak. Annesini kaybeden ardından da babasının katil olduğunu öğrenecek olan Feride'nin ızdırabı ekran başındaki milyonları derinden etkileyecek.

Yeni bölümde de Mehmet Saim'in akılalmaz oyunları devam edecek. Önceki bölümde Feride'nin annesini öldüren Mehmet Saim izleyenlerin tepkisini çekmiş, fakat yeni bölümde de kötülüklerine devam edecek.

Feride yalnız başına annesinin katilini bulabilecekmidir? Feride gerçekleri ortaya çıkarmakta kararlıdır. Feride nasıl bir rol üstelenecek.

21 Nisan Karadayı Canlı izle
[post_ad]

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski