21.04.2015 Günlük Burç Yorumları

21 Nisan Burç yorumları, 21.04.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 21 nisan burç yorumlarını ve 21 Nisan hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

21 Nisan 2015 Salı Günlük Burç Yorumları
21.04.2015 salı burç yorumları. Gökyüzü bugün işinizle ilgili yapılan uyarıların sizler için ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacağına işaret etmekte. Keskin bir virajı başarı ile geçecek ve dostlarınızın size ne kadar çok değer verdiğini daha iyi anlayacaksınız.
21 Nisan 2015 Koç Burcu Yorumu, 21.04.2015 Koç Burcu
 Gökyüzü bugün işinizle ilgili yapılan uyarıların sizler için ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacağına işaret etmekte. Keskin bir virajı başarı ile geçecek ve dostlarınızın size ne kadar çok değer verdiğini daha iyi anlayacaksınız. Özel yaşamınızda dış etkiler ilişkinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Olabildiğince sakin olmalı ve her duyduğunuza inanarak hareket etmemelisiniz.

21 Nisan 2015 Boğa Burcu Yorumu,21.04.2015 Boğa Burcu
Bugün iş ve özel yaşamınızda sürprizlere hazır olun. Aşk ve finansal konularda tüm sorunlar ortadan kalkmaya başlıyor ve seviniyorsunuz. Mutluluğunuzun tadını çıkarın ve kimsenin bunu bozmasına izin vermeyin. Bekar Yengeçler sizlerde karamsarlıktan sıyrılmalı ve yanı başınızda ki güzellikleri fark etmeyi seçmelisiniz. 

[post_ad]
21 Nisan 2015 İkizler Burcu Yorumu,21.04.2015 İkizler Burcu
Gökyüzü bugün önemli hayat dersleri alarak hiç bir şeyin sizin mutluğunuzdan daha değerli olmadığı anlamanızı sağlayacak. Kendinize değer vermenin başkalarının değil kendinizin doğruları ile ilerlemenin mükafatını almaya başlıyorsunuz. İşinizle ilgili konularda da şanslı etkiler söz konusu. Bekar ikizler’lar sizlerde bugün yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliği iş hayatınıza vermelisiniz.
21 Nisan 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 21.04.2015 Yengeç Burcu
Gökyüzü bugün içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirmeniz için destekliyor sizleri. Hukuksal ve resmi konularda haklılığınızın ispatlanması kariyer hayatınızın önemli bir virajı olacak sizler için. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek bir jest sizleri oldukça duygulandıracak emeğin sabrın ve güvenin aşkı besleyen yegane güç olduğunun daha da farkına varacaksınız.
21 Nisan 2015 Aslan Burcu Yorumu,21.04.2015 Aslan Burcu
Gökyüzü bugün oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte, İş hayatınız yeniden şekillenmekte başarı çıtanız yükselmeye yaptıklarınız kabul görüp desteklenmeye başlıyor. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızdan kaynaklanan sorunlarla uğraşabilir bu durumu eş ya da sevgilinize hoş olmayan bir tavırla yansıtabilirsiniz aman dikkat.
21 Nisan 2015 Başak Burcu Yorumu, 21.04.2015 Başak Burcu
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda kendinize güvenerek hareket etmenin getireceği avantajlara işaret etmekte. sahip. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel bir gündesiniz. Özel yaşamınızda da olumlu etkiler söz konusu zincirlerinizi kırın ve sadece siz olun başkalaşmadan olduğunuz gibi yalın. Mutluluğunuzun anahtarı budur.
21 Nisan 2015 Terazi Burcu Yorumu, 21.04.2015 Terazi Burcu
Maddi konularda pratik davranabileceğiniz bugün de, sizin için neyin gerekli, neyin gereksiz olduğunu, kendinizi rahat ve güvende hissetmek için ne yapılmasının doğru olduğunu düşünerek; girişimde bulunmanız uygun olacaktır. Gelirinizle alakalı konularda mecburiyetleriniz dışındaki harcamalarınızı kontrol etmeniz, sorumluluklarınızın farkında olmanız faydalıdır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla ortak değerler üzerinde anlaşacak ve rahatsız olduğunuz konularda hem fikir olacaksınız.
21 Nisan 2015 Akrep Burcu Yorumu, 21.04.2015 Akrep Burcu
Bugün büyüme ve ilerleme arzunuzu daha da güçlendiriyor ve bunu gerçekleştirebilmeniz için beklenmedik yardım ve fırsatlarla karşılaşırsınız. İnançlarınız bu konuda ilahi bir şekilde yardımcınızdır. Düşünceler kafanızda elektronlar gibi yarışır adeta. Yeni ve özgün fikirlerinizi ortaya koyma zamanı şimdi. İş hayatınızda olan olumlu gelişmeleri yakın arkadaşlarınızla paylaşarak sahip olduğunuz güzel enerjileri daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mutlu ve huzurlu bir beraberliğin keyfini çıkarmaya bakın. Sevdiğiniz insanın size olan sevgisini ifade ediş tarzı ile ayaklarınız adeta yerden kesilir ve bulutların üzerinde dolaştığınızı sanırsınız.

21 Nisan 2015 Yay Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün, ilişkiler konusunda sert etkileriyle, gergin hissetmenize ve bireyselliğinizi ister istemez ön planda tutmanıza, “Benim dediğim olacak.” tarzda hareket etmenize sebep olur ki, tartışmalar kaçınılmaz hale gelir. Oysaki eşitlik ilkesini benimsemeniz ve ilişkinizde “Ben” demek yerine; “Biz” demeyi bilmeniz çok daha faydalıdır. Bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken; diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz; doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini her iki tarafın da, karşılıklı olarak çekiştirerek koparmasına neden olabilir. Bu enerjiler isteklerle duyguların çatışması; daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse; son derece dikkatli olunması gereken zamandır. İşinizle ilgili konularda ise sakin davranmalı ve sizi haksızca mağlup etmek için uğraşan kişilere tepkisiz kalmalı ve yaşadıklarınızı haklarınızı koruyabilmek için tartışmalara girmek yerine resmi olarak kayıt altına almalısınız.
21 Nisan 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Bugün hemen her konuda kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza, kuşkucu tavırlar sergileyip kendinize var olmayan engeller yaratabileceğinize işaret etmekte. Özel hayatınızda ise, Evli ve uzun süredir ilişkileri devam eden Oğlak’lar bazı sorunlarınız varsa bunları yok saymak yerine düzene kavuşturmanız adına sizi uyarır. İş hayatında problemleriniz varsa geleceğinizi kurabilmeniz için baskıda bulunur. Bütün bunları gönüllü bir şekilde kabul edip; düzenlemelerde bulunduğunuzda sizi ödüllendirir. Hayatınızı düzene koymanız için destekler. Şimdi üzerinize düşen, hayatınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmektir.

21 Nisan 2015 Kova Burcu Yorumu
 İş arkadaşlarınızla gerçekleştireceğiniz dayanışma uzun zamandır yaşanan finansal sorunların ortadan kalkması için olumlu sonuçlar alınmasını sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise durgun haliniz birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir. Yakın çevrenizde bulunan sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız; huzurunuz kaçmamış olur. İlişkilerinizde veya gündelik temponuzda sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugün gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu; dağınık olmamak ve işlerinizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışmaktır.

21 Nisan 2015 Balık Burcu Yorumu
 Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Bugün çalışma arkadaşlarınızın fikir ve önerilerine açık olmalısınız. Gözünüzden kaçan ya da ben bunu nasıl da düşünememişim dediğiniz parlak bir fikir önerisi ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Özel hayatınızda eş ya da sevgilinizin sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski