Ana Ocağı Yarışması Nerede Çekiliyor? Başvuru

Trt'nin yeni yarışması Ana Ocağı nerede çekiliyor. TRT 1’de önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan “Ana Ocağı” adlı yarışma programı için Serdivan’a yerleşen programın yapımcı ekibi son hazırlıklarını yapıyor. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Beşevler Mahallesi’nde bulunan bir çiftlik evinde hazırlıkları devam eden yarışmanın ekibini ziyaret ederek başarılar diledi.
Programın yapımcısı Erhan Öz tarafından karşılanan Başkan Yusuf Alemdar, hummalı bir çalışmanın sürdüğü çiftlik evi ve yarışmanın formatı hakkında bilgiler aldı. Yarışmacılar ve eğitmen annelerle de bir araya gelen Başkan Alemdar, yarışmanın konsepti ve hedefleri hakkında sohbet etti.
 [post_ad]
Daha önce Çarkıfelek, Ender Saraç ile sağlıklı yaşam, Evim Şahane gibi programların da yapımcılığını üstlenen  Erhan Öz, yarışmanın daha önce hiç köy hayatı yaşamamış, kentli gençlere 3 eğitici anne tarafından köy hayatını tanıtacağını söyledi. Yıllar içinde unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerimizi de hatırlatacaklarını ifade eden Öz, “Sütünü sağan, yoğurdunu yapan, fırında köy ekmeği pişiren genç yarışmacılarımızı zorlu doğa şartlarına ve köy hayatına adapte edecek renkli ve doğal bir yarışma programı amaçlıyoruz” dedi.
Ana Ocağı yarışması
[post_ad]
Serdivan Belediyesi ve ilçenin tarihi hakkında ekibe bilgiler veren Başkan Yusuf Alemdar da yöre insanının da içine katılacağı, gerçek köy hayatının yansıtıldığı bu programa her türlü desteği vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.
“Ben rahmetli anamla sırtımda odun taşıdım, hayvan baktım, tarlada çapa yaptım. Benim çocuklarım bunları ancak benden dinleyebiliyor, torunlarımızın ise hiç bilgisi olmayacak” diyen Alemdar, yarışmanın; çocukların ve gençlerin geçmişle bağ kurması, geleneklerini öğrenmesi açısından çok yararlı olacağına dikkat çekti.
Ana ocağı nerede çekiliyor, Ana ocağı yarıması başvuru, Ana ocağı yarışmacıları, Ana Ocağı Trt1, Ana ocağı izle

Daha yeni Daha eski