22 Kasım Cumartesi Lezzet Haritası Bolu

22 Kasım Lezzet Haritası Bolu yemeklerini ve yöresini tanıtıyor. Lezzet Haritası Bolu yemekleri hakkında bilgi verecek. Bolu kuzu döş dolması tarifi, gelin bohçası tarifi ve güveçde yapılışı tarifi sunulacak. Ezgi Sertel'in sunduğu Lezzet haritası her hafta güzel ülkemizin çeşitli yöre ve illerininin değişik leziz tatlarını, yemek tariflerini ekrana taşıyor.
Aşçısıyla ünlü Bolu’nun Mengen ilçesinin aşçıları ile Mengen kebabının yapımının ekrana geleceğiLezzet Haritası’nda Bolu çikolatasının elle yapımı tanıtılacak. Ayrıca Bolu’nun Gerede ilçesine giderek, Gerede’nin özel lezzetlerinden şakşak helvasının yapımını gösterecek. Gerede’nin özel baklavasının tanıtılacağı Lezzet Haritası bu hafta da çok renkli!


 Pazar günü Ezgi Sertel,  Bolu’nun ünlü Gölcük gölü kıyısında, hanımlarla beraber Bolu’nun yöresel yemekleri, orman kebabı ve bülbül yuvası tatlısının yapımını gösterecek. Bolu halk oyunu ekibi gösterisini sergileyecek. Ayrıca Bolu Gerede’nin yöresel lezzeti hindi dondurma ve kaz eti tiridinin yapımının ekrana geleceği Lezzet Haritası’nda Mudurnu ilçesine gidilip, tarihi evler tanıtılacak. Mudurnu konaklarından birinde Mudurnu yöresel lezzetlerinin yapılacak ve Bolu’nun Hıdırşehler köyüne gidilecek.

Daha yeni Daha eski