Bugün Sokağa Çıkmak Yasakmı Değilmi

 Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasakları uygulandı. Bugün sokağa çıkmak yasakmı, değilmi? Sokağa çıkma yasağı kaçta bitiyor, sokağa çıksam ceza yermiyim ? tarzında birçok sorular sorulmakta. Sokağa çıkma yasağı sorularını netliğe kavuşturalım.

Bugün Sokağa Çıkmak Yasakmı Değilmi

Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla başlatılan kısıtlama süreci geçtiğimiz akşam 20.00 itibarıyla başlarken kısıtlamalardan biri olan hafta sonu sokağa çıkma yasağı ise bugün uygulanmaya başlayacak. Vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren konuya dair detaylı araştırmaya çıktı.


 

[ads id="ads2"]

İçişleri Bakanlığı koronavirüse karşı son tedbirlerle ilgili genelgeyi yayımladı. Buna göre, hafta sonları saat 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak.

Sokağa çıkma yasağı hafta sonları saat10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak.

Koronavirüs (Covid19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından Bakanlığı koronavirüs salgını yeni tedoluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığı yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirilmiştir.

 

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski