4 Temmuz Arefe Bankalar Açık mı Eczaneler Açık mı ?

Genelde bayram arefelerinde, tatillerde çok sorulan sorular; Bankalar açık mı? Ptt açık mı? Eczaneler açık mı? 4 Temmuz 2016 pazartesi bankalar açık mı, eczaneler açık mı? Ramazan bayramı arefesi olan 4 Temmuz 2016 pazartesi resmi tatil. Yani 9 günlük bir resmi tatil olacak. Yazımızın devamında arefe günü eczaneler açık mı, bankalar açık mı? bayramda bankalar açık mı? tüm konulara yer vereceğiz.

Arefe Günü Bankalar Açık Mı ?
 4 Temmuz 2016 pazartesi arefe günü kamu personeli 9 günlük bayram tatili nedeniyle izinli olduklarından kamu bankaları arefe günü ve bayramda kapalı olacak. ( Ziraat bankası, Halkbank vb...)  Özel bankalar ise 4 temmuz pazartesi öğlene kadar açık olacak olup öğleden sonra bayram tatili nedeniyle bayram süresince kapalı olacak. Özel bankaların arefe günü çalışma olup olmayacağını kendileri belirleyecek.
[post_ad]

Arefe Günü Eczaneler Açık Mı ?
Ramazan bayramı arafe günü (4 Temmuz 2016 pazartesi eczanelerde kapalı olacak. Yalnız arafe günü ve bayram tatili süresince eczaneler biliğinin kararlaştıracağı nöbetçi eczeneler 7/24 açık olacak. Ayrıca hasane poliklinikleride bayramda kapalı. Hastane acil kısımları bayram tatili boyunca açık olacak ve sağlık hizmetleri devam edecek.

Ramazan bayramınızı kutlarız. iyi bayramlar


0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski