Facebook Panoramik Fotoğraf Nasıl Yüklenir ( Geniş Açılı Fotoğraf )

Sosyal medya devi Facebook yeni özelliği çok yakında aktif olacak. Facebook panoramik fotoğraf özelliği ile sanal gerçeklik uygulamasına geçiyor. Facebook geniş açılı fotoğraf (360 derece) panoramik fotoğraf yüklenebilecek. Peki facebook panoramik fotoğraf nasıl yüklenir, panoramik fotoğraf nasıl çekilir?









facebook panoramik fotoğraf yükleme
Facebook 360 derece video uygulamasından sonra, bu defa 360 derece fotoğrafları da barındırmaya başlıyor. Kullanıcılar cep telefonlarıyla çektikleri panoramik fotoğrafları veya 360 derece kamerayla çekilmiş fotoğrafları yükleyebilecek ve mevcut 360 derece fotoğraflar, normal bir fotoğraf gibi gibi yükleniyor. Facebook'un mobil uygulaması içinde görüntüyü çekmek veya sonradan yüklemek mümkün.
[post_ad]
Cep telefonunuz ile çektiğiniz panoramik fotoğrafı normal fotoğraf yükler gibi facebook'a yüklenecek. Fakat eksik panoramayı Facebook'un nasıl işleyeceği henüz net değil. 360 derece videolarda olduğu gibi, 360 derece fotoğraflarda da görüntülemek için üzerinde fareyi hareket ettirmek veya mobil cihazlarda parmakla kaydırmak mümkün oluyor. 360 derece fotoğraf desteği aşamalı olarak hesaplara tanımlanacak.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski