2 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı Kimin Adı Yazıldı

Survivor yarışmasında adalar birleşti ve adalar birleşince ilk dokunulmazlık oyunu yapıldı. 2 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, konseyde kimin adı yazıldı ? Survivor gönüllüler ve ünlüler takımları birleşme sonunda ünlüler adasında yaşamaya başladılar. 2 Mayıs Survivor birleşme sonrasında ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti.

2 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı ?
Survivor Ünlüler ve gönüllüler araında birleşme sonrası ilk dokunulmazlık oyunu yapıldı. Bu haftaki dokunulmazlık oyunu bir etap sonunda tahtadan puzzle birleştirme oyunu vardı. 2 Mayıs dokunulmazlık oyununu Gönüllüler 10-5 gibi bir skorlar almasını bildiler. Dokunulmazlık oyununu alan gönüllüler bu haftaki dokunulmazlığı kazandılar.

Atakan ve Nagihan Tartıştılar
Dokunulmazlık oyununda Nagihan etapları önde gelmesine rağmen puzzle yapamaması ve hata yapması sonucunda Atakan ve Nagihan arasında sözlü atışma yaşandı. Nagihan ve Atakan arasında başlayan sözlü atışma tartışmaya döndü.

2 Mayıs Survivor Ada Konseyinde Kimin Adı Yazıldı
Survivor 2 Mayıs dokunulmazlık oyununu kaybedeb ünlüler arasında ada konseyi oylamasında en çok oy alan yarışmacı Survivor eleme potasındaki ilk aday olacak. 2 Mayıs Survivor ada konseyi oylması sonucunda en fazla gitmesi istenen yarışmacı .... oldu.

2 Mayıs Ada Konseyinde Kim Kimi Yazdı

  • Atakan Nagihan ismini yazdı
  • Semih Atakan ismini yazdı
  • Ezgi Nagihan ismini yazdı
  • Yattara .. ismini yazdı
  • Nagihan Atakan ismini yazdı
  • Yunus Atakan ismini yazdı

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski