Türk Telekom Fiberle Reklamı Orjinal Yabancı Müziği

Türl Telekom yeni reklamı fiberliyoruzda Hadise, Rıdvan Dilmen, Sneijder, Hadise gibi ünlü yüzler rol almış. Türk Telekom fiberliyoruz orjinal müziğini sizin için araştırdık Bulduk. Türk Telekom Fiberle reklamında çalan şarkının orinali bir film müziğinden uyarlanmış. 1994 Yapımı Pulp Fiction film müziği. 7 Dalda Oscara aday gösterilmiş film olan Pulp Fiction film müziğini malesef bu kadar kötü yapmışlar.

Türk Telekom Fiberle Reklamı

Türk Telekom Fibeler reklamı hakkında özeleştirim.

Son günlerde Türk Telekom fiberle reklamı o kadar ilgi gördü ki sitemizde en çok hit alan yazılardan birisi oldu. Türkiye'nin birçok yerinde bırakın fiberi normal hzıda interenete giremeyen birçok ilçesi ve köyü bulunmakta. Gören görmeyende Türkiye interneti uçuyor sanacak. Bu kadar göz boyayıcı bir reklam olamaz. Zaten Türk Telekom tekel bir yapı, diğer firmalar Türk Telekom altyapısını kullanmakta.
Hadi diyelim internetimiz fiberlendi, uçuşa geçtik. Peki şu adil kota kullanım olayı ne olacak ?  Birkaç gün sonrasında "adil kullanım kotanız doldu" uyarısı gelecek. Hayda ee peki hani internetimiz içuyordu, yere çakıldık. Yok efendim bir üst pakete sizi geçirelim. 19.90 farkla bilmem sınırsız ama adil kullanım kotasını yükseltelim.

Bırakın bu göz boyamalarını, adam gibi hizmet verin, adam gibi herkes kullansın. Sizde kazananın kullanıcılarda kazansın.

Türk Telekom Fiberle Reklamı Orjinal Yabancı Müziği Pulp Fiction


Şimdi sizin yorumlarınızı alalım. Bu şarkımı güzel, yoksa Türk Telekom fiberle reklamındaki şarkı mı güzel. Birde şu internet ve fiber internet hakkında sizin yorumlarınızı alalım. 

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski