Kördüğüm Jenerik Müziği Dizi Müziği Sözleri Videosu

Fox Tv yeni dizisi Kördüğüm jenerik müziği "Kördüğüm" sözleri, klibi videosu. Kördüğüm dizisi jenerik müziği ve kördüğüm dizi müzikleri senaryosu, oyuncuları kadar ilgi gördü. Kördüğüm jenerik müziği "Kördüğüm" şarkı sözleri ve videosu yazımızın devamında.



Kördüğüm Dizi Konusu;Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, 7 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de ilk bölümü ile FOX’ta izleyicilerin karşısına çıkıyor. Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

Zengin oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan ‘Kördüğüm’, karakterleri ve hayat standartları tamamen zıt olan iki farklı erkek ve idealist bir kadın arasında geçen hikayesiyle daha ilk bölümden izleyiciyi kendine bağlamaya aday bir yapım!

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.
Kördüğüm Dizi Müziği "Kördüğüm" Şarkı Sözleri
Kaderim bir kördüğüm,
Günahlardan ördüğüm,
Karışır da.. diyemem..

İmkansız bir aşkın yangın yeriyim
Bir kördüğüm. Bir kördüğüm. Böyle kaderim
Bir ucunda ben bir ucunda sen
Kefaretimi ödüyorum şimdi

Bu kördüğüm, Bu kördüğüm
Bu kördüğüm, Bu kördüğüm
En zoru gördüğüm

İmkansız bir aşkın yangın yeriyim
Bir kördüğüm, Bir kördüğüm. Böyle kaderim
Bir ucunda ben, bir ucunda sen
Kefaretimi ödüyorum şimdi

Beste: Tamer Çıray
Söz : Aydın Aybar
Vokal: Cem Başak
Kördüğüm Jenerik Müziği  
 

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski