Beşiktaş Mersin İY Kaç Kaç Bitti Golleri

Süper Lig lideri Beşiktaş Mersin İdman Yurdu ile karşılaşıyor. Beşiktaş Mersin İY maçı kaç kaç bitti. Golleri kim attı özeti. Başakşehir Fatih Terim Stadında Mersin İdman Yurdu ile puan mücadelesi verecek. Beşiktaş Mersin İdman Yurdu Lig TV canlı yayınlanacak mücadele saat 20.00'da başlayacak ve karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. 


Beşiktaş Mersin İY Kaç Kaç Bitti Golleri
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 18. Hafta karşılaşmasında evinde Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Stada yağan kar nedeniyel karşılaşmada futbolcular için zorluk yaratacak gibi...

Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak 18. Hafta müsabakası 17 Ocak 2016 Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanacak. tr.ib3.biz Karşılaşma Saat 20.00 da başlayacak ve Beşiktaş Mersin İdman Yurdu Maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Bеşiktаş Mеrsin İdmаn Yurdu Süpеr Lig 18. Hafta kаrşılaşması 17 Ocak 2016 Pazar günü saat: 20.00 dan itibaren Lig TV ekranından şifreli yayınla canlı izlenebilecek ve ayrıca Beşiktаş Mersin İdmаn Yurdu Maçının canlı yayını anlatım olarak TRT Radyo 1'den şifresiz canlı dinlenebilecek. 
Beşiktaş Mersin İY karşılaşması kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski