En Zayıf Halka Sunucusu Baybars Altuntaş Kimdir

Tv8 yarışma programı En zayıf halka Baybars Altuntaş kimdir? Tv8 yeni yarışması en zayıf halka sunucusu Baybars Altuntaşhareketleri, tavırları, söyledikleri ile dikkat çekmekte. En zayıf halka sunucusu Baybars Altuntaş yeri geldiğinde yarışmacılara bir hayli kızmakta ve onları uyarmakta. Peki Baybars Altuntaşkimdir? Baybars Altuntaşbiyografisi, hayatı haberimizin devamında...

En Zayıf Halka Sunucusu Baybars Altuntaş Kimdir
Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Baybars Altuntaş Henüz üniversitede üniversite 2.sınıf öğrencisiyken Türkiye Franchising Derneği’nin kuruluşunu yaparak Türk ekonomi dünyasında çok ses getiren bir çalışmaya imza attı. Henüz üniversite öğrencisiyken geliştirdiği özgün eğitim modeli ile kuruluşunu yaptığı Deulcom International ‘Eurowards En Hızlı Gelişen 3.Türk Markası’ olarak ekonomi dünyasında yerini aldı.


Baybars Altuntaş‘ın en öenmli başarıları arasında ABD Başkanı Barack Obama’nı ABD Başkanlık Girişimciler Zirvesi için dünya çapında seçilen 150 girişimciden biri olmuş ve Türkiye’yi temsil etmiştir.


0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski