4 Eylül Ütopya Kim Elendi

Tv8 Ütopya Kim Elendi? 4 Eylül Ütopya'dan Kim Gitti? - Ütopya Oylama Sonuçları. Ütopya'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken, 4 Eylül Ütopya elenen kim oldu? 

Tv 8 Ütopya bu hafta kim elendi? 4 Eylül cuma günü ekrana gelecek eleme gecesinde kim veda etti. İşte Ütopya programına veda eden isim sizlerle. Ütopya kim elendi? Oldukça zorlu yarışta Ütopya veda eden isim sizlerle.

Ütopya bu hafta Buket Ek elendi!

Ütopyada bu hafta kim elenecek? Ütopya 4 eylül elenen isim. Ütopya da e-gazete satışları sonucu kimler dokunulmaz oldu? En çok e-gazete satan yarışmacı kim? Semih Kürretülayn kavgası Kürretülayn'ın sonunu mu getirecek? Ütopya son bölümde kim elendi? TV8 Ütopya yarışmacısı Altar mı Bahadır mı elenecek? Semih'lerin grubu dağılıyor mu? Kürretülayn Murat kavgası Semih'le Kürretülayn'ı ayıracak mı? Ütopya Tuncay Semih'e sert çıktı. İşte Detaylar...

Ütopya 4 Eylül Cuma günü de son derece heyecanlı ve aksiyonlu bir bölüme sahne oluyor. Grubunun sorunlarıyla ilgilenen Semih, Kürretülayn ve Murat kavgasını sonlandırabilecek mi? Kürretülayn'ın yanlarına geldiğinde Murat'ın oradan uzaklaşmasıyla artan gerginlik yeni bölümde de artarak sürecek mi? Semih'in bireyseller üzerine planları ne? 4 Eylül Cuma günü tv8 ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelecek Ütopya da tüm bu soruların cevabı verilecek. 

Altar'ın kendi menfaatleri için gruba ihanet ettiğini ve korkak davrandığını düşünen Semih, planlarının gecikmesinden Altar'ı suçlu görüyor. Bahadır'ı yazmayarak onun gitmesini engellediği ve Semih'lerin grubuna karşı geldiği düşünülen Altar'sa Semih'lerin onu düşünmediğini savundu. 8 kez elenme tehditi geçiren Altar, korkmadığını ve gerektiğinde herkesi eleyebileceğini düşünüyor. Ütopya yeni bölümüyle 4 eylül Cuma günü ekranlarda olacak. En çok e-gazete satışı yapan isimlerin dokunulmazlık sahibi olacağı yarışmada sürpriz beklenmiyor. Her hafta olduğu gibi Semih, Tuncay ve Altar'ın dokunulmazlık alması bekleniyor ancak Kürretülayn ve Murat'ında dokunulmazlık alma konusunda yani e-gazete satışında sürpriz yapabileceği de konuşuluyor. Murat'ın dokunulmazlık alamaması sonucunda düşme potasına girebileceği de düşünülüyor. 

Ütopya Panorama programında Ütopya'yı yorumlayan Kemal Bey'de Murat'ın veya Kürretülayn'ın Ütopya'ya veda ederek hayallerine veda edebileceğini söylüyor. İkili arasındaki soğuk savaş en çok grubu ve Semih'i zorluyor. Bakalım Ütopya'da 4 Eylül'de kim elenecek? Elenen isim elenme heyecanından kısa bir süre sonra bu sayfada olacak. Bahadır ve Murat'ın ön planda olduğu düşme potasında bakalım Ütopya'ya ve hayallerine veda eden isim kim olacak? 4 Eylül akşamı bu sorular cevaplanacak.

 

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski