23 Eylül Arefe Günü Bankalar Açık Mı Ptt Açık Mı Kapalı Mı

Her bayram ve arefe günleri sorulan sorulardan birisi; 23 Eylül Çarşamba Arefe Günü Ptt açık mı?  Arefe Günü Bankalar açık mı, hastaneler açık mı? Resmi bayram tatili başladı yalnız akıllarda 23 Eylül Çarşamba Arefe Günü bankalar açık mı, Ptt açık mı? eczaneler açık mı sorusu sorulmaya başlandı. Sorularınızın cevabı haberimizin detaylarında...

Kurban bayramı resmi tatili başladı. Sizinde bildiğiniz gibi Kurban bayramı tatili 9 gün oldu. Resmi tatil başladı ama özel sektör 23 Eylül Çarşamba Arefe Günü öğleden sonra tatil olacak.

23 Eylül Çarşamba Arefe Günü Bankalar Açık Mı Kapalı Mı?
Bu yüzden 23 Eylül Çarşamba Arefe Günü resmi bankalar kapalı olacak. Resmi bankalar bayram tatiline başladı bile. Resmi bankalar; Ziraat bankası, Halkbank, İşbankası. Özel sektör bankaları arefe gününe kadar açık olacağını söyliyelim.Özel bankalar ( Garanti, Akbank, Şekerbank, İng vb..) Arefe günü öğlene kadar hizmet vermeye devam edecekler. 23 Eylül Çarşamba Arefe Günü saat:13.00 de kapanacak ve kurban bayramı boyunca kapalı olacaklar. Yalnız özel sektör yönetimleri bu karalarını kendileri değiştirebileceğini unutmayalım. Her zamanki gibi işlerimizi son dakikaya, son güne bırakmayalım.

23 Eylül Çarşamba Arefe Günü Ptt Açık Mı Kapalı Mı?
Yurt genelinde Ptt şubeleri 9 günlük bayram tatilinden tam olarak faydalanacak ve bu 9 günlük resmi tatil boyunca kapalı olacak.

Diğer yandan 23 Eylül Çarşamba Arefe Günü eczaneler açık mı? yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. 9 günlük Kurban bayramı süresince Hastanelerin acil kısımları, nöbetci eczaneler açık olacak. Özel hastenelerde özel bankalar gibi arefe günü öğleye kadar çalışacak.

İyi bayramlar...

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski