Emekli Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?

Mübarek Ramazan bayramına az kaldı. Emeklilerin merak ettikleri soru; Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Ramazan bayramından önce emekli maaşları ödenecek mi? 2015 Ramazan bayramı 17 Temmuz Cuma günü başlamakta bu nedenle memurlar bayramdan önce maaşlarını alacaklar. Peki emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı?

Emekliler maaşlarını her ayın 17 si ila 25'i arasında aldıklarından Temmuz ayı 17. sinde Ramazan bayramı  başlamakta. Emekli maaşları bayramdan önce mi yatacak yoksa bayram sonrası mı yatacak merak ediliyor. Ayrıca Temmuz ayında emekliler maaşlarını zamlı alacaklar. Emekli kesim maaşlarını ramazan bayramından önce almak istiyor.

Emekli Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?
Emeklilerin bayramdan önce maaşlarını alabilmleri için resmi bir açıklama yapılması gerekmekte. Şu an itibari ile resmi kurumlardan herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Genelde bayramlara denk gelen maaş ödemelerinde devlet bayram öncesi maaşları yatırmakta. Bu yılda aynısı olması beklenmekte. Yani emekli maaşları ramazan bayramı öncesi yatma ihtimali çok yüksek. Ama dediğimiz gibi henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski