2015 Survivor Şampiyonu Kim Oldu Turabi mi Merve mi Sms Sonuçları

Survivor all star finali geldi çattı. Survivor şampiyonu kim oldu? Turabi mi? Merve mi? Survivor finalde kim elendi? Bu akşam Kıbrıs'da canlı yayında Survivor şampiyonu kim oldu sorusu cevap bulacak. Survivor final sms sonuçları Survivor all star şampiyonunu belirleyecek. Survivor all star finalistleri Merve ve Turabi Survivor all star şampiyonu olmak için yarışacaklar.

Survivor final sms sonuçları merakla beklenmekte. Survivor final sms sonuçlarına göre Turabi ve Merve yarışacaklar. En çok sms alan yarışmacı 2015 Survivor all star şampiyonu olacak. Survivor final 2 Temmuz 2015  Perşembe akşamı yayınlanacak, Survivor all star birincisi kim olacak, Survivor All Star birincisi kim oldu? Survivor All Star'da finale kalan 4 yarışmacı şu şekilde; Dominik'te son kez oynanacak Dokunulmazlık Oyunu ile finale adını yazdıracak yarışmacı belirlenecek, dokunulmazlık oyununu kazan kazanan yarışmacı finale doğrudan gidecek, kalan 3 yarışmacı ise sms oylamasına çıkacak SMS halk oylaması neticesinde SMS birincisi Kıbrıs'a gidecek! Bu dört yarışmacı büyük final için Dominik Cumhuriyetinde son bir kez dokunulmazlık oyunu oynayacak. Son dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı doğrudan büyük finale çıkmış olacak. Diğer 3 yarışmacı ise SMS Oylamasına çıkacak... SMS Sonuçları ise Büyük finalde Kuzey Kıbrıs Finalide açıklanacak... Survivor Şampiyonu 2 Temmuz 2015 Perşembe belli olacak, 2015 Survivor All Star Şampiyonu Kim oldu, Turabi mi Merve mi Hilmicem mi , Begüm mü?  Survivor All Star SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olacak isim Kıbrıs 'daki finale adını yazdırmış olacak. Bir diğer Kıbrıs finalisti dün akşam yapılan son oyunla belirlenmişti. Survivor ilk finaline doğrudan gitmi hakkını kazanan isim Turabi Çamkıran olmuştu. 

SURVİVOR SMS SONUÇLARI 

Survivor Final SMS Sonuçları merakla bekleniyor. Survivor All Star'da finale az kaldı, Survivor birincisi kim olacak? Survivor finali 2 Temmuz Perşembe akşamı TV8'de olacak! Survivor All Star birincisi kim olacak şimdiden merak edilmeye başlandı! Survivor birincisi Merve Aydın mı olacak, Turabi mi? Bu yılın birincisi kim olacak, beş aydır Dominik Cumhuriyetinde devam eden yarışmada sona yaklaşıldı
Survivor All Star Finalistleri
  1. Turabi
  2. Merve


1/Yorum Yaz/Yorumlar

  1. Turabi kazanacak buna eminim bu akşam Turabi'ye sms atacağız. Survivor Turabi kazanacak...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski