20.07.2015 Günlük Burç Yorumları

20 Temmuz pazartesi Burç yorumları, 20.07.2015 günlük burç yorumları. 20 Temmuz pazartesi günlük burç yorumlarını sitemizden okuyabilir 20 Temmuz pazartesi burç yorumlarını yapabilirsiniz. Güncel olarak günlük burç yorumlarını vermeye özen gösteriyoruz.

20 Temmuz Pazartesi Günlük Burç Yorumları
20.07.2015 günlük burç yorumları.
Yorucu bir tatili geride bıraktınız. 20 Temmuz pazartesi hem kafa olarak hemde iş olarak yoğun bir gün sizi karşılayacak. Kafanızdaki bazı düşünceler sizleri rahatsız etmeye devam edebilir bu yüzden kendinizi işinize vermeni en güzeli. Bayram sonrası bir sürprizle karşılamanız an meselesi


20 Temmuz pazartesi 2015 Koç Burcu Yorumu, 20.07.2015 Koç Burcu
İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yinede işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor. Eski hatalardan uzak kalmanız gerekiyor. Artık sınırlarınızı iyi belirleyip, ne istediğinizi kesinleştirmelisiniz. 

20 Temmuz pazartesi 2015 Boğa Burcu Yorumu, 20.07.2015 Boğa Burcu
Ay’ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Temmuz 2015 İkizler Burcu Yorumu, 20.07.2015 İkizler Burcu
Bugün pozitif olmaya devam. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. Yeni fikirler bulun ve eski alışkanlıklarınızı bırakın. Kendinizi yenileme zamanı, yeni bir kariyer veya yeni bir aşk... Tercih sizin artık...

20 Temmuz 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 20.07.2015 Yengeç Burcu

Her konudan alnınızın akı ile çıkmanız mümkün. Uzun süredir beklediğiniz başarı şu anda ayaklarınızın dibinde. Son derece heyecan verici bir gün olacak. Dostlarınızın sizden sıkılmasını istemiyorsanız onlara özen gösterin...

20 Temmuz 2015 Aslan Burcu Yorumu, 20.07.2015 Aslan Burcu
Bugün para kazanmak adına yapacağınız girişimler olumlu sonuç verecek. Bu tip konularda yapacağınız görüşmelerden de verim alacaksınız. Para getirecek işleri tespit etmek bu uğurda planlar yapmak açısından elverişli olabilir.

20 Temmuz 2015 Başak Burcu Yorumu, 20.07.2015 Başak Burcu
Yapıcı, tutucu ve ihtiyatlı davranışlarınızla sevgilinizin gönlüne taht kuracaksınız. Onu yeniden kazanmanız sizin sabrınızdan kaynaklandı. Sabırlı oluşunuz isteklerinizi yeniden kazanmanıza yol açıyor. Değerlendireceksiniz
20 Temmuz 2015 Terazi Burcu Yorumu, 20.07.2015 Terazi Burcu
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.
20 Temmuz 2015 Akrep Burcu Yorumu, 20.07.2015 Akrep Burcu
 Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Çevrenizle bağdaşmak zorunda kalabilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olmalısınız.



20 Temmuz 2015 Yay Burcu Yorumu
Bugünlerde çok dikkat çekiyorsun. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.
20 Temmuz 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Gün içinde evinizi düzenlemekle meşgul olabilir, ev bakımı, temizlik ve kıyafet düzenleme işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ailenizle ve değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kendinizi daha doğru ifade etmeye ve olası yanlış anlaşılmalarda karşınızdaki kişilere kendilerini ifade edebilmeleri için bir şans daha vermeye ihtiyacınızın olduğu bir gündesiniz..

20 Temmuz 2015 Kova Burcu Yorumu
Bugün her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz, yine aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekici ve zarifsiniz. Çalışkan bir kişiliğe sahipsiniz. Sorumluluk almaktan yorulmuyorsunuz. Uuml;stelik en zor işlere bile adaysınız. Bugün her konuda yine kendinizi öne atıyorsunuz. Biraz daha temkinli olmalısınız.


20 Temmuz 2015 Balık Burcu Yorumu
Gün içinde karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve çocukluğunuzu ve anneniz ile ilişkilerinizi hatırlayabilirsiniz. Düşünceler zihninizin derinlerine inebilir ve unuttuğunuz pek çok şeyi hatırlayabilirsiniz. Ancak bu durum pratik işleri yaparken dalgınlığa neden olabilir ve sizden beklenmeyen unutkanlıklar ortaya çıkabilir. Mesela evinizin veya arabanızın anahtarını unutabilirsiniz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski