Survivor Turabi Hilmicem Adını Yazdı

15 Haziran Survivor eleme gecesinde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı oylamasında Turabi Hilmicem ismini yazdı.  15 Haziran Survivor eleme gecesi gönüllüler takımı oylarını kullandı. Turabi Hilm,cem ismini yazması herkesi şaşırttı.

 
15 Haziran Survivor All Star dokunulmazlık oyunu ve eleme gecesi yaşandı. Bir önceki gün ada konseyinde Doğukan'ın Serenay yazması herkesi şoke etti diyebiliriz. 15 Haziran dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında Turabi'de Hilmicem adını yazdı. Aslında Turabi Hilmicem ismini yazarak Ünlüler takımına göndermede bulundu. Turabi'nin bu şakası ilk başta herkesi şaşırttı. Doğukan'ın Merve yerine Serenay yazmasını şakalı bir şekilde yazan Turabi daha sonra asıl yazdığı isim olan Hasan'ın kağıdını sandığa attı.

15 HAZİRAN KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?
Gönüllüler hepimizin bildiği gibi iki gruba bölünmüştü ve nitekim iki grup da birbirlerinden bir isim yazdı. Gönüllüler takımındaki Hasan ve Begüm Hilmicem'i yazdı ki Turabi'yi zaten yazamıyorlardı. Turabi ve Hilmicem ise Hasan'ın ismini yazdı. Gönüllüler 15 Haziran 2015 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Hasan ve Hilmicem oldu. Hasan ve Hilmicem de eleme adayı oldu. 14 Haziran konseyde eleme adayı olarak çıkan Merve Aydın ve Serenay'ın yanına bir de Hasan ve Hilmicem de eklendi. Survivor All Star tam karıştı. Bir konseyde tam 4 eleme adayı çıktı. İki isim ünlülerden, iki isim gönüllülerden.


0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski