Survivor Finale Kimler Kaldı. Hasan Elendi Mi?

Survivor son ada konseyi, son dokunulmazlık oyunu. 28 Haziran Survivor Finale kimler kaldı? Hasan elendi mi? Merve elendi mi? 28 Haziran dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı direk Survivor finallerine katılacak. Survivor finallerine katılacak son isim ise büyük sms oylması sonucuna göre belirlenecek ve bir kişi hayallerine, Survivor all star'a veda edecek.

Daha önceden Survivor All Star büyük final biletini Turabi kazanmışdı ve dün akşam Hilmicem 2. yarışmacı olarak finale adını yazdırdı. Bu akşamki yarışmayı kazanan yarışmacı 3. finalist olacak. Geriye kalan son 2 isim ise ada konseyinde, büyük sms oylama sonucuna göre az oy alan yarışmacı elenecek, daha fazla sms alan yarışmacı Kıbrıs'taki finaller için 4. finalist olacak.

Survivor All Star Finale Kalan Yarışmacılar
  • Turabi ( Bireysel sembol oyunu birincisi)
  • Hilmicem (Dokunulmazlık oyunu birincisi 27 Haziran)
  • Begüm   ( Dokunulmazlık oyunu birincisi 28 Haziran)
  • Merve  (Sms oylama sonucuna göre finalist)

Bu akşamki dokunulmazlık oyununu Begüm'ün mutlak kazanması gerekmekte. Bizim tahminlerimize göre Begüm'ün sms şansı Hasan ve Merve'ye göre çok az. Ayrıca el beceri oyunu olduğundan Begüm bu tür yarışmaları daha kolay kazanmakta. 28 Haziran son dokunulmazlık oyunu Hasan yada Merve kazanması bize göre fazla birşey değiştirmeyecek. Birisi kazandığı için finale gidecek, diğeride sms oylamasnda Begüm'den daha fazla oy alacağından final biletini kapacaktır.

İşte bizim tahminimiz, sadece tahmin olarak yazıyoruz. Bu akşam survivor yarışmasını Begüm kazanacak ve final biletini alarak sürpriz yapacak. Diğer yandan Hasan ve Merve arasında sms oylamasında Hasan adaya veda edecek....

Survivor Finale Kimler Kaldı

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski