Survivor Büyük Oylama Sms Sonuçları Acunn Com 11 Haziran

Survivor all star finaline kim kaldı. Survivor Büyük oylama sms sonuçları Acun Com. 11 Haziran Survivor büyük oylama sms sonuçları. 11 Haziran sns sonuçları kim kazandi? Survivor finale kimler kaldı. 11 Haziran Survivor büyük oylama sonuçları. Survivor Kıbrıs'a kimler gidiyor? Bu akşam ada konseyi Sms sonuçları büyük oylama ile survivor all star finalistleri belli oldu
 


Survivor all star son sms sonuçları bu akşam yapıldı. 11 Haziran Survivor Dominik adasındaki son büyük oylama, son sms oylaması yapıldı. Survivor All Star büyük finaline son adım Dominik Cumhuriyetinde final için 11 Haziran akşamı büyük oylama yapılacak ve Kıbrıs'daki finale kimler gidecek, kimler elenecek belli olacak. Şüphesiz Survivor yarışmacıları arasında en rahat isim Turabi olacak. Turabi daha önce sembol oyunu finalinde Serenay'ı yenerek Survivor All Star final biletini almıştı.

Survivor All Star büyük oylamaya Gönüllüler takımından; Serenay, Hasan, Turabi ve Hilmicem kaldı. Ünlüler takımından ise; Hakan, Merve, Serenay ve Doğukan kaldı. 8 yarışmacıdan Turabi final biletini aldığından dolayı 7 yarışmacı içinden kimler finale kaldı, kimler elenecek 11 haziran akşamı belli olacak. 

Survivor All Star Finali 2 Temmuz akşamı ekranlara gelecek ve büyük final K.K.T.C Kaya ARTEMİS Otelinde çekilecek. Büyük heyecan sonucunda Survivor All Star birincisi belli olacak.

11 Haziran Survivor All Star Büyük Oylama Sms Sonuçları Acunn Com



0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski