Survivor Begüm Finalde. Survivor Begüm Kimdir

Survivor All Star yarışmasında büyük sürpriz. Survivor Begüm Finalde. 28 Haziran Survivor son dokunulmazlık oyununu kazanan Begüm Finale yükseldi. Survivor Begüm kimdir? Begümün hayatı, biyografisi yazımızın devamında.

28 Haziran Survivor son dokunulmazlık oyununa Merve, Hasan ve Begüm katıldı. Begüm rakiplerini yenerek bir sürprize imza attı ve Kıbrıs'taki Survivor All Star final biletini kazandı. Survivor all star da şans verilmeyen Begüm finale yükseldi.

Survivor Begüm Kimdir? Biyografisi

Survivor Ece Begüm Yücetan  İzmir 1988 doğumlu. Üniversite öğrencisi olan begüm 180 boyunda 52 kilo. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor. Survivor Begüm vücut ölçüleri :gögüs 88 cm bel 59 cm basen 88 cm. Ela gözlü begüm kestane renk saça sahip.. "elimden geleni ardıma koymam” sloganıyla kendini tanıttı. İzmir’den katılan begümün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Ece tenis kortlarında rakip tanımıyor.

Survivor Finaline Kimler Kaldı
Turabi, Hilmicem, Begüm ve Merve

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski