Paramparça Hazal Öldümü Yaşayacak mı?

Sevilen dizi paramparça final yapıyor. Paramparça final bölümünde Hazal ölecek mi? Paramparça Hazal Öldü mü? Yaşayacak mı? Hazal ölecek mi? Paramparça dizisi finalinde Hazal ölecek diziden ayrılacak mı? Dilara'nın arabasına saatli bomba konacak ve bu bomba patlayacak.

Sevilen dizi paramparça sezon finali yapacak ve yeni sezon devam edecek. Paramparça finalinde; Cihan’ın eski bir düşmanı vardır. Harun ile Cihan’ın eskiye dayanan bir düşmanlığı vardır. Harun hem Hazal’ın hem de Dilara’nın arabalarına saat ayarlı bomba koymuştur. Finalde bu bombalar patlayacak. Peki Paramparça dizisinde Hazal ölecek mi?

Paramparça dizisi Hazal yeni sezonda dizide yer alacak mı?  Hemen sorularımızı cevaplayalım. Paramparça dizisinde Hazal ölmeyecek, Dilara'da ölmeyecek ikiside yeni sezonda Paramparça yeni bölümlerinde oynayacaklarını söyliyelim.

29 haziran paramparça hazal öldü mü, hazal öldü mü yaşayacak mı,paramparça dilara öldü mü, hazal öldü mü, dilara yaşayacak mı, hazal diziden ayrıldı mı, paramparça yeni sezon devam edecek mi,

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski