En Güzel Resimli Cuma Mesajları Cuma Sms Mesajları

Siz değerli takipcileirmiz için en güzel resimli cuma mesajları cuma sms mesajları biraraya derledik. Birbirinden güzel ve anlamlı resimli cuma mesajlarını sevdikleriniz ile paylaşabilir, anlamlı cuma sms mesajlarını arkadaşlarınıza,dostlarınıza gönderebilirsiniz.

En güzel anlamlı Cuma Sms Mesajları
Özlü cuma günü mesajları, anlamlı cuma mesajları, sms leri
  • Rabbimiz ne olur bize de Rahmet,şevkat ve Merhametinle muamelede bulun;Bulun da her türlü tasa,gam,ve kederden çıkış yolları nasip eyle.AMİN.Hayırlı Cumalar 
  • Allahü teâlâ, Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır. Cuma suresi sonundaki âyet-i kerimede mealen; (Ey iman etmekle şereflenen kullarım! Cuma günü, öğle ezanı okunduğu zaman, hutbe dinlemek ve Cuma namazı kılmak için camiye koşunuz. Allah’ım sen yüreğime huzuru üfür. Sen sıkıntımı rüzgar gibi aIıp götür… Sen duaIarımı kabuI et. Amin. HayırIı CumaIar. 
  • Bugün Ramazanın Cuması nın hürmetine..Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme. (amin) Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun..
  • Biz ne biliriz ki Cuma nedir? Cuma'yı kılarken Sahabe-i Kiramın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi ama öyle bir korkuyduki bu bir daha ki Cuma'da olmamanın korkusuydu. Biz ne biliriz Cuma günlericami önlerinde meleklerin beklediğini ve cumaya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını...Her Müslümanın amel defterlerinini gümüş kalemlerle yazılması dileğiyle Hayırlı Cumalar... 
  •  Rabbim yüreğini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakınsın. Ömrüne hizmeti yayarken, ruhunu açlıkla sınamasın. Efendimiz mahşerde amel defterini aldığında sana bakarak tebessüm etsin ve hoşgeldin desin. ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayırarak ayrılık acısı tattırmasın. Rabbim seni öyle sevsin ki kulum senden razıyım desin.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN 
  •  Çıkarsa kalbimde yara yarada dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya.CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN. 
  • Ne yaprağınız kurusun ne gönlünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun hher an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN. 
  • Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun… 
  • Allahim, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İslediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bagışlayan ancak sensin. Cumamız Mübarek olsun Hayırlı nurlu cumalar. 
  • Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarinda, varliklarin özü, sevdalarin en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun. 
  •  Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’ana, kulagimiz ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayirli Cumalar. 
  • Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahim! Mahlukatin adedince, Zatiinin rizasi, arsinin agirligi ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O’nun ehli ve ashabi üzerine salat eyle. hayirli cumalar. Kimi zamanlar vardir en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramidir böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramin olsun. duayla hayirli cumalar.
  •  Allahim! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. Bizlere merhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. hayirli cumalar. Belki kalbindir acıyan.. Belki bedenin.. Belki de ruhundur kıvranan.. Belki de bin bir türlü muamma.. Her ne durumda olursan ol diline yakışır bu DUA.. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimii.. YA RABBİ; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affet.. Dua ile.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.
En güzel anlamlı Resimli Cuma Mesajları




 

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski