Big Brother Yarışmacıları - Big Brother Başvuru Formu

Ve beklenen yarışma Türkiye'de. Yıllardır özellikle Amerika'da yayınlanan Big Brother yarışması Türkiye'de. Star Tv Big Brother yarışmacıları,Big Brother başvuru formu.Big Brother yarışmasına nasıl başvuru yapılır. Big Brother ile ilgili her şey yazımızın devamında.

 
Son yıllarda yabancı konseptli yarışmalar ülkemizde çok beğenilmekte ve izlenmekte. Özellikle Acun Ilıcalı'nın Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye vb. yarışma programları çok beğenildi. Star Tv bu açığı kapatmak için Amerika ve birçok ülkede izlenme rekorları kıran Big Brother yarışmasını Türkiye'ye getiriyor. Big Brother aslında bir reality show. 

Big Brother Türkiye yarışması başvuru formu?

Big Brother Türkiye yarışmasına www. Startv .com/Basvurular adresinden başvuru yapabilirsiniz. Big Brother Türkiye yarışması oldukça zeka ve dayanıklılık gerektiren bir yarışma programıdır. Bu koşullara uygunsanız başvuru yapmanızı tavsiye ederiz.

Big Brother Yarışmacıları

Star tv den yayınlanacak Big Brother yarışması yarışmacıları henüz netlik kazanmadığından açıklama ve tanıtım yapamıyoruz. Big Brother yarışmacıları kesinleştiğinde bu yazımızıda detaylı olarak Big Brother Türkiye yarışmacılarını sizlere tanıtacağız.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski