Agar.io Oyunu Nasıl Oynanır - Agar.io Hileleri

Yepyeni bir pyun tanıtacağız ismi Agar.io. Agar.io nasıl oynanır? Agar.io hilesi, Agar.io oyun hileleri, Agar.io oyunu bağımlılık yapabilir bizden söylemesi. Agar.io oyunu adam yeme oyunu diyebiliriz ve fare ile oynanmakta.
Agar.io oyunu hileleride hemen bulunmaya başlandı. Agar.io hilelerini bir araya toplamaya çalıştık.
Agar.İo Hileleri 
İşte size çabuk yem olmamanız için birkaç küçük hile yöntemi: Oyuna başladığınızda; lokasyonunuzu "Russian" olarak seçin ve ardından adınızı Reddit olarak değiştirin. Bu şekilde oyuna başlayın. Kahramanınızı oldukça hızlanacaktır. Agar.io'da hacminizi büyüttüğünüzde hareketlerinizin yavaşlaması ve oyuncu sayısının çok olmasından dolayı istediğiniz kadar büyüyemiyorsunuz. Büyüdüğünüz zamansa kolay bir yeme dönüşüyorsunuz. Başka bir "skin" koduyla oyuna girmeniz hızınızı çok artıracaktır. Fakat bu hile sizi uzun süre oyunda tutmaz. O nedenle daha yeni keşfedilmiş bir botla biraz daha büyümeniz kolaylaşabilir ve yem olmadan ilerlemeyi sürdürebilirsiniz. Bu botla ilgili internette ki birçok siteden yardım alabilirsiniz.

Agar.İo Nasıl Oynanır? 
Agar.İo içinde bir de space tuşu mevcut. Bu şekilde kendinizi ikiye bölebiliyorsunuz. Bu şekilde daha çok alan kaplayarak yayılmanız mümkün. Ayrıca space tuşunu isterseniz rakibinizi yerken de kullanabilirsiniz. Fakat burda dikkat etmeniz gereken bir husus var. Bunlardan biri diyelim ki; ikiye bölündünüz bu durumda rakibinizden daha büyük olmanız gerekiyor. Yoksa iki parçanızı birden kaybetme riskiniz var. Bununla birlikte ikiye bölündükden sonra tekrar birleşeniz de sorun olabilir. Yani siz bölünmüş durumdayken rakibiniz bunu fırsat bilerek sizi yok etmeye kalkabilir. Ayrıca ikiye bölündükden sonra tekrar birleşmeniz zaman alacak. Bu nedenle ikiye ayrıldıkdan sonra biraz tenha bölgelere çeklin ve gözlerden uzak olun!

1/Yorum Yaz/Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski