27 Haziran Survivor Dokunulmazlık Oyunu. Finale Kim Kaldı

Final final derken işte Survivol Finale kimler kaldı. 27 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 27.06.2015 Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan finale gidiyor. Survivor Finale kim kaldı? 27 Haziran Survivor finale kimler kalacak, kimler elenecek. 27 Haziran Survivor All Star dokunulmazlık oyunu kazanan direk final biletini alacak.

Survivor All Star Kıbrıs'daki büyük finale kimler kalacak. Daha önceden Turabi bireysel sembol oyunlarının finalini kazanarak Kıbrıs'taki Survivor All Star final hakkı kazanmıştı. Survivor adasında Turabi dışında 4 yarışmacı; Hilmicem, Hasan, Merve ve Begüm kaldı. Survivor son dokunulmazlık oyunu 27 Haziran çok önemli.


27 Haziran cumartesi akşamı yayınlanacak Survivor All Star son dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Kıbrıs'a finallere gidecek. Turabi dışında bu akşam bir aday daha belli olacak. Bu akşamki dokunulmazlık oyunu bireysel olacak. Zorlu bir parkurda bireysel olarak yarışacak yarışmacılardan kazanan yarışmacı hayallerine bir adım daha yaklaşacak.

27 Haziran Survivor Dokunulmazlık Oyunu

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski