25 Haziran Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı Kim Elendi

25 Haziran Survivor kim elendi? 25 Haziran perşembe Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ünlüler mi? Gönüllüler mi? 25 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu çok çekişmeli geçti. Survivor dokunulmazlık oyunu ise bir havuz üzerine kurulu kütük üzerinde kalan yada sonradan havauza düşen puanı aldı.

25 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu hem gönüllüler hem de ünlüler takımı için çok önemliydi. Turabi sakat olduğundan dokunulmazlık oyununda oynamadı. Ünlüler dokunulmazlığı kazandığında otomatikmen Begüm eleme adayları arasına girecek, gönüllüler kazanırsa hem Hakan, hemde Merve eleme adayı olacaktı. Oylamaya gerek kalmayan bir Survivor dokunulmazlık oyunuydu.

25 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı 10 - 7 alarak, Hakan ve Merve'de eleme adayları arasına karıştı. Bildiğiniz üzere önceki günkü dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve yapılan oylamada Hasan ve Hilmicem eşit oy aldıklarından her ikiside eleme adayı olmuşlardı.

26 Haziran Survivor kim elenecek? Sizden yorumlarınızı bekliyoruz. Survivor All Star eleme gecesinde daha önceden yapılan büyük oylama sms sonuçlarına göre en az oy alan yarışmacı Survivora veda edecek. Şu an eleme adayları Merve, Hakan, Hasan ve Hilmicem arasında büyük smsm oylamasında en az oya sahip yarışmacı hayallerine ve Survivor All Star'a veda edecek.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski