2 Haziran Survivor Turabi Hakan Kavgası

Survivor All Star finale yaklaştıkça gerilim artmakta. 2 Haziran Survivor ödül oyununda Turabi ve Hakan kavga ediyorlar. Turabi ve Hakan ödül oyunu sırasında birbirlerine girecekler ve tartışma uzayacak. Survivor all star ünlüler ve gönüllüler takımında sinirler iyice gerildi.Survivor eleme gecesi öncesinde Turabi ve Hakan arasında sözlü tartışma daha da alevleniyor. Turabi ve Hakan'ı arkadaşları ayırarak ortamı sakinleştirmeye çalışıyorlar.

2 Haziran Salı Survivor All Star ödül oyunu çok zorlu geçecek. Survivor yarışmacıları kum turbaları arasından yere dümbloggereden hedefi tamamlayarak puan almak zorundalar. Ünlüler takımı Turabi'ye karşı birlik olmuş durumda. 2 Haziran Survivor All Star ödül oyununda Turabi ve Hakan'ın sözlü kavgası geceye damgasını vuracak.

Ünlüler takımından Hakan; "Adada prenses olarak dolaşan Begüm bile savaşcı kadın gibi davranıyor, Turabi kamyon arkası sözlerini güzel söylemiş ama Begüm'de yanlışlarda bence"

Turabi kazandığı puan sonrasında Hakan'a; Napıyordun sen palyaço? Böyle bir şey mi yapıyordun? sözü Hakan'ı çileden çıkartıyor ve Hakan Turabi arasında gerginliğin başlamasına sebep oluyor. Turabi ve Hakan arasındaki sözlü kavgayı takım arkadaşları ayırıyor.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski