15 Haziran Survivor Kim Elendi Serenay mı Elendi? Merve mi Elendi?

15 Haziran Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor ada konseyinde Merve ve Serenay hangisi elendi? Survivor ünlüler ada konseyinde Doğukan Serenay yazarak herkesi şaşrttı. 15 Haziran Survivor Serenay'mı elendi? Merve'mi elendi?

Dün akşamki Survivor all star ünlüler ada konseyinde Serenay ve Merve 2 - 2 oy çıkması sonucunda Serenay ve Merve elenme potasına girdiler. Survivor all star ünlüler takımındaki guplaşmada Merve yanlız kalmış ve diğer 3 kişi (Hakan, Serenay ve Doğukan) Merve ismi yazması beklenirken, Doğukan sürpriz bir şekilde Serenay ismi yazması herkesi şaşkına çevirdi.

15 Haziran dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bu akşam ada konseyinde yapılacak oylama sonucunda bir aday daha yazılacak. Bu akşam dokunulmazlık oyununu ünlüler yine kaybeder ise Ünlüler takımında kalan 4 yarışmacının hepsi elenma korkusu yaşabilir.

15 Haziran Survivor Kim Elendi?
Survivor all star elem gecesinde kim elenecek. Kıbrıstaki finale az bir süre kalmışken hiç bir yarışmacı elenmek istememekte. 15 Haziran Survivor all star eleme gecesinde kim elendi? Merve, Serenay ve bu akşamki diğer yarışmacı yada yarışmacılar arasında sms oylama sonucuna göre en az oy alan yarışmacı elenecek.
15 Haziran Survivor all star dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı ada konseyinde elenecek aday yarışmacıyı bulmak için yapılan oylamada Hilmicem ve Hasan aday oldu.

15 Haziran Survivor all star eleme gecesinde; Serenay, Merve, Hilmicem ve Hasan arasında sms oylama sırlamasına göre en az oy alan yarışmacı Serenay Survivor all star a veda eden yarışmacı oldu.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski