Kanaltürk Boks Gecesi - Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao [3 Mayıs Pazar]

Kanaltürk boks gecesi 3 Mayıs pazar Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao karşılaşması saat:04.00 da Kanaltürk'de. Bu haftaki Kanaltürk bok gecesinde dev bir karşılaşma bizleri bekliyor. Dünya Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao boks maçını konuşuyor.
 Bu hafta Kanaltürk boks gecesi Amerika'dan canlı yayınla 3 mayıs pazar 04.00 daki Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao maçını yaınlayacak. Yüzyılın maçı olarak tabir edeilen boks karşılaşmasını kaçırmayınız.


WBC Yarı Orta Sıklet Şampiyonu Floyd Mayweather ile WBA Dünya Şampiyonu Manny Pacquiao karşı karşıya gelecek... WBO Federasyonu da unvanı bu maça verince 3 unvan birden ortada olacak.
 [post_ad]
Amerikalı "The Money(Para)" lakabıyla tanınan Mayweather'in 47 maçta 47 galibiyeti bulunuyor... Filipinli süper star pacman lakaplı Paqcuiao'nun ise 57 galibiyeti 5 yenilgisi var... 10 yıldır süren sıkı pazarlıkların ve restleşmelerin sonrasında ikili ringe çıkmak için imzaları zor da atıp anlaşınca asrın karşılaşması için artık zil sesi bekleniyor...

Biletleri satışa çıktıktan 60 saniye sonra "üzgünüz bilet kalmadı" ibaresi göründüğünde sevinçli 16.500 kişi biletini almış oldu. Edinilen bilgilere göre bilet geliri 74 Milyon USD,

Sizce bu boks maçını kim kazanır? Floyd Mayweather? Manny Pacquiao? Yorumlarınızı bekliyoruz.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski