6 Mayıs Survivor Sms Sonuçları Acunn Com

6 Mayıs Survivor kim elendi?6 Mayıs Survivor Acunn Com sms sonuçları. 06.05.2015 Survivor eleme gecesinde elenen kişiyi Sms sonuçları belirleyecek ve Ünlüler Acunn Com sms sonuçları açıklanacak. Herkesin merakla beklediği sms sonuçları açıklandığında bir yarışmacı sms sonuçlarına göre yarışmaya veda edecek.



6 Mayıs Çarşamba Survivor All Star eleme gecesi. Bu akşam bir yarışmacı Survivor all stara veda edecek. Survivor kim elendi? Ünlüler takımından elenen kişi sms sonuçları belirleyecek. Bireysel dokunulmazlık oyunu olan rakam yerleştirme yarışmasına Berna ve Merve Aydın kaldı. İki yarışmacı bireysel dokunulmazlık oyunu sonunda kazanan isimMerve oldu.Merve Aydın Bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazandığı için elenmeyecek.
.
Survivor sms sonuçları 6 Mayıs günü açıklanacak. Survivor ünlüler takımından Hakan eleme ilk adayı. Survivor ünlüler takımından Hakan elendi mi? Hakan henüz elenmedi ama bu akşamki sms sonuçlarına göre elenen yarışmacı belli olacak.

6 Mayıs Survivor Sms Sonuçları Acunn Com

6 Mayıs Survivor eleme gecesinde elenen ismi belirlenecek olan Sms sonuçları Acunn Com dan hemen yayınlanacak bizde hemen burada sms sonuçlarını yayınlayacağız. 

Sms oylaması birincisi Serenay oldu

Serenay sms oylaması birinci olup Pascal Naouma ismini söyledi. Dokunulmazlık oyununu kazanan Merve ise Doğukan Manço ismini verdi. Bu hafta elenme koltuğundaki 3 isim; Hakan, Pascal Naouma ve Doğukan Manço oldu. Bu üç adaydan sms oylamasında en az oy alan yarışmacı ____ oldu ve Survivor All Star'a veda etti.

Takipte kalınız...

[post_ad]



www acunn com sms sonuçları, 6 mayıs Acunn Com sms sonuçları,6 mayıs survivor kim elendi, Survivor hakan elendimi, survivor kim elenecek

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski