22 Mayıs Kanaltürk The Walking Death 7-8. Bölüm Özetleri

İzlenme rekorları kıran sevilen dizi The Walking Dead Kanaltürk'de 22 Mayıs Kanaltürk The Walking Dead 3. sezon 7 ve 8. bölümleri yayınlanacak. The Walking Dead 3. sezon 7 ve 7. bölüm özeti. Kanaltürk 22 mayıs akşamı The Walking Dead 3. sezon bölümlerini gece 01.00 da izleyebilirsiniz.

Dizinin başrolünde Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Steven Yeun, Chandler Riggs gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Bir çizgi roman serisinin TV uyarlaması olan dizide tüm dünyayı etkisi altına alan zombi salgını sonrasında yaşam mücadelesi veren küçük bir grubun hikayesi anlatılmaktadır.
22 Mayıs Kanaltürk The Walking Dead 3. Sezon 7-8 bölüm özetleri
[post_ad]

Elinde bebek maması ile hapishane önünde yığılıp kalan Michonne ölmek üzereyken, Rick ve Carl ona yardım ederler. Rick, Michonne’u hapishaneye götürdükten sonra Carol’un da hayatta olduğunu öğrenmiştir. Fakat Carol, Lori’nin öldüğünü yeni öğrenmiştir.
Kendine gelen Michonne, Glenn ve Maggie’nin kaçırıldığını anlatır. Bu sırada Glenn, Merle tarafından işkenceye uğramaktadır. Rick ise, Glenn ve Maggie’yi kurtarmak için Woodbury kasabasına gitmeyi planlamaktadır.
Glenn ekibin yerini söylememek konusunda ısrarcı davranınca, Merle onun üzerine canlı bir zombiyi bırakır. Glenn bağlı haleyken bile bir süre zombi ile savaşmayı başarır, daha sonra bağlı olduğu sandalyeden kurturup zombiyi öldürür.
Glenn’den bir şey öğrenemeyeceğini anlayan Merle ve Vali, Maggie’yi zorlamaya başlar. Vali Glenn’in elini keseceğini söyler ve Maggie ekibin hapishanede kaldığını itiraf etmek zorunda kalır.
Glenn ve Maggie’yi kurtarmaya giden Rick ve diğerleri, yolda büyük bir zombi grubu ile karşılaşır. Küçük bir kulübeye saklanırlar fakat kulübede yaşayan kişi, henüz dışarıda olanları bilmemektedir. Bu yüzden panik yapar ve dışarı çıkmak ister fakat Michonne kulübede yaşayan avcıyı öldürür. Daha önce Shane’in Otis’e yaptığı gibi, avcıyı zombilere yem ederler ve oradan kaçmayı başarırlar.
Ekibin hapishanede yaşadığını öğrenen Merle ve vali, Glenn ile Maggie’yi infaz edecektir. Daryl bunu yapanın abisi Merle olduğunu henüz bilmemektedir. Rick ve ekibi tam vaktinde yetişmişlerdir.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski