1 Mayıs Kanaltürk The Walking Dead 3. Sezon 1-2 Bölüm Özeti

İzlenme rekorları kıran sevilen dizi The Walking Dead Kanaltürk'de 1 Mayıs Kanaltürk The Walking Dead 3. sezon 1 ve 2. yeni bölümleri yayınlanacak. The Walking Dead 3. sezon 1 ve 2. bölüm özeti. Kanaltürk 1 mayıs akşamı The Walking Dead 32. sezon bölümlerini 23.30 da izleyebilirsiniz.

Dizinin başrolünde Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Steven Yeun, Chandler Riggs gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Bir çizgi roman serisinin TV uyarlaması olan dizide tüm dünyayı etkisi altına alan zombi salgını sonrasında yaşam mücadelesi veren küçük bir grubun hikayesi anlatılmaktadır.
1 Mayıs Kanaltürk The Walking Dead 3. Sezon 1-2 bölüm özetleri
[post_ad]

Çiftliği kaybeden ekip, tüm kış boyunca güvenli bir yer aramış fakat bulamamıştır. Bulundukları bölgeden uzaklaşmak üzere bir plan yapsalar da, ava çıkan Rick ve Daryl nihayet hapishaneyi fark ederler. Hapishaneyi görür görmez yeni bir ev bulduğunu düşünen Rick, avluyu temizlemek için bir plan yapar. Avluya açılan tüm kapıları kapattıktan sonra, içeride kalan zombileri teker teker öldürürler ve avlu tamamen onlara kalır. Fakat Rick, hapishanenin avlusunu değil, tamamını istemektedir.Rick ekibin tamamına, avluyu yeni ele geçirmiş olmalarına rağmen, tüm kışın yorgunluğu ile hiç dinlenmeden hapishanenin tamamını ele geçirmek istediğini söyler. Lori ve diğerleri biraz dinlenmek istese de, Rick bebeğinin daha güvenli bir yerde doğması konusunda aceleci davranmaktadır. Ekip, sadece kesici aletleri kullanarak hapishaneyi dıştan içe doğru ele geçirmeye başlar. İç kısımlarda kalabilecekleri güvenli hücreler bulur ve oraya yerleşirler.Bu sırada Andrea, onu kurtaran siyahî kadın ile birliktedir. Fakat epey hastadır ve ölüm kalım savaşı vermektedir. Lori ise bebeği düşürdüğünü düşünmektedir. Bu durumda bebeğin henüz doğmadan, ya da doğarken zombiye dönüşeceği fikrine kapılır, bu durumda Lori ölecektir.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski