03.05.2015 Günlük Burç Yorumları

3 Mayıs Burç yorumları, 03.05.2015 günlük burç yorumları. Sitemizde 3 Mayıs burç yorumlarını ve 3 Mayıs hangi burç sorusuna yanıt olarak burç yorumlarını veriyoruz.

3 Mayıs 2015 pazar Günlük Burç Yorumları
03.05.2015 pazar burç yorumları. Ailevi nedenlerden dolayı günü sabit ve rutin şekilde planlama şansınız olmayacak bugün. Önceden tahmin edilemeyecek bazı ihtiyaçlar sizi eve bağlayacağından, dışarıda yapılacak fazla miktarda iş planlamamak daha iyi olur.

3 Mayıs 2015 Koç Burcu Yorumu, 03.05.2015 Koç Burcu
Ailevi nedenlerden dolayı günü sabit ve rutin şekilde planlama şansınız olmayacak bugün. Önceden tahmin edilemeyecek bazı ihtiyaçlar sizi eve bağlayacağından, dışarıda yapılacak fazla miktarda iş planlamamak daha iyi olur..

3 Mayıs 2015 Boğa Burcu Yorumu, 03.05.2015 Boğa Burcu
Söz konusu maddi kazançlar olduğu zaman, kafanız son derece işler çalışıyor. Bugün çevrenizde gelişen olaylara maddesel yaklaşabilir ve her şeyi kendi tarzınıza uygun değerlendirebilirsiniz. Kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Daima savunma halindesiniz.

[post_ad]
3 Mayıs 2015 İkizler Burcu Yorumu, 03.05.2015 İkizler Burcu
Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Mayıs 2015 Yengeç Burcu Yorumu, 03.05.2015 Yengeç Burcu

Bu hafta sonu evinizde uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok dostlarınızın sizi aramasına rağmen, siz ailenizle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşacaksınız.

3 Mayıs 2015 Aslan Burcu Yorumu, 03.05.2015 Aslan Burcu
Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. .

3 Mayıs 2015 Başak Burcu Yorumu, 03.05.2015 Başak Burcu
Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.
3 Mayıs 2015 Terazi Burcu Yorumu, 03.05.2015 Terazi Burcu
Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir.

3 Mayıs 2015 Akrep Burcu Yorumu, 03.05.2015 Akrep Burcu
Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

3 Mayıs 2015 Yay Burcu Yorumu
Yanınızda olmasına alışık olduğunuz bir kişi bugün bir vesileyle sizi tek başına hareket etmeye mecbur bırakabilir. Gerekçenin ne olduğuna bakmadan hemen tepki vermeyin. Belki de bu kez yalnız hareket etmek daha iyi olabilir.
3 Mayıs 2015 Oğlak Burcu Yorumu
Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

3 Mayıs 2015 Kova Burcu Yorumu
Gün içinde karşınıza çıkan sorunlar karşısında anlık tepkiler vermemeye özen gösterin. Bu tür davranışlarınız, bir sonrası için hem sizi rahatsız ediyor, hem de çevrenizde yanlış değer yargıları oluşmasına neden oluyor. Oysa, kendinize yakın bulduğunuz kişiyle durum muhakemesi yaparak daha sağlıklı tavırlar sergileyebilirsiniz.


3 Mayıs 2015 Balık Burcu Yorumu
Günlük yapılacaklar listenizde ısrarcı olmayın bugün. Aksilikler söz konusu olursa esneklik şart olacak. Size hizmet sunan bir kişiden göreceğiniz asice tavırlara da karşılık vermek yerine sabırla ve hoşgörüyle yaklaşmalısınız.

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski