Survivor Yeni Kuralları Nedir?

26 Nisan Survivor all star ada konseyinde Acunn Ilıcalı Survivor yeni kurallarını açıkladı. Yeni survivor kuralları nedir? 26 Nisan Survivor ada konseyinde ilk olarak altın kaplama Survivor altın kupası gösterildi. Survivor kazanan yarışmacı, survivor all star altın kupasının da sahibi olacak.
Survivor birleşme partisi öncesinde yeni kurallar eklendi. Yeni kurallarda en dikkat çeken unsur sembol oyunu. Survivor all star yarışmasından sembol oyunu çok önemli. Sembol oyununu en çok kazanan aday survivor bitmesine 3 hafta kala direk finalleri garantilemiş olacak. Yalnız sembol oyunu sürekli oynanmayacak. Sembol oyunun belirli bir süre sonunda bitecek. Bireysel olarak en çok sembol oyunu kazanan direk finallere katılma hakkı kazanacak.

Sembol oyununun diğer bir önemi ise eleme gecelerinde o hafta sembol ödülü alan yarışmacı elenmesi istediği bir adayı söyleyecek ve o hafta elenme potasına 3 aday girmiş olacak.
[post_ad]
Survivor all star yeni kuralları
  • Adalar birleşecek, yarışmacılar aynı adada kalacak fakat isterlerse ayrı yerlerde yaşayabilecekler.
  • Survivor all star ada konseyinde; 1- sms sonuçları birincisinin söyleceği isim, 2 - dokunulmazlık oyunu sonrası oy sayısına göre bir isim, 3- o hafta sembol oyununu kazan yarışmacının söyleyeceği 3 aday elemeye girecek.
  • Birleşme partisinde özel bir oyun oynanacak. Yok böyle dans yarışması yapılacak
  • Yukarıda da belirtiğimiz gibi sembol oyununu en çok kazanan aday elenmeyecek direk finaller katılacak.
  • Herhangi bir takımdaki yarışmacı sayısı 2 yarışmacıya düştüğünde artık bireysel oyunlar oynanacak.
 survivor yeni kuraları survivor sembol oyunu kuralı, survivordaki yeni kurallar, survivor all star yeni kuralları nedir?

0/Yorum Yaz/Yorumlar

Daha yeni Daha eski